• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Enkaz alanında duygu dolu anlar! 40 saatin ardından iki kardeş tekbirlerle böyle çıkarıldı

Yeniakit Publisher
2023-02-07 22:19:00 - 2023-02-07 23:19:37

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde enkaz altında kalan iki kardeş 40 saatin ardından sağ olarak tekbirler eşliğinde çıkartıldı.

Kahramanmaraş’ta depremde enkaz altında kalan ve 40 saatin sonunda sağ olarak kurtarılan kardeşler, enkazdan kepçe yardımıyla indirildi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Zamanla yarışan ekipler canla başla akşam saatlerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Kent merkezinde depremde Hayrullah Mahallesi Sandalzade Bulvarı üzerinde bulunan Yeşilada Apartmanı da yıkıldı.

Kardeşler 40 saatin ardından kurtuldular

Enkaza dönen apartmanda bulunan Şule ve Yusuf Tuzcu kardeşler, ekiplerin uzun uğraşları sonucu 40 saatin ardından sağ olarak kurtarıldı. Tekbirler eşliğinde çıkarılan kardeşler, kepçe yardımıyla enkazdan indirildi.

Kardeşlerin kurtarılmasıyla ekipler ve yakınları büyük bir mutluluk yaşadı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen kardeşler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Tekbir'e laf eden okunan selâlara kızan bir kanı bozuk kesim var merdan yanardağ denilen ş..siz Ermeni alevisi de bunlardan biri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23