• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'En gizli FETÖ'cü Ahmet Necdet Sezer'dir'

Yeniakit Publisher
2019-12-07 11:15:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
'En gizli FETÖ'cü Ahmet Necdet Sezer'dir'

Fransa'da firari yaşayan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye döneceğini açıklayan Cem Uzan, kendisine kumpas kurulduğunu söyleyip yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'i suçlamıştı. Sosyal medyada isim vermeye devam eden Uzan, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" dedi.

Uzan'dan bomba iddia

Yakın tarihlerde Türkiye'ye dönüş yapacağını belirten Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Uzan yeni yaptığı paylaşımında, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer. Devamı gelecek..." ifadelerini kullandı.

Babacan ve Şener paylaşımı

Uzan, daha önce yaptığı paylaşımda "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener" diyerek dönemin bakanlarını suçlamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hakan

cem uzan kim peki

Abdullah

Bu adamı nasıl ciddiye alıp haber yapıyorsunuz. Ayrıca kanaatime göre bu tür iddiaları sırf Erdoğana şirin görünmek için yapıyordur. Türkiyeye gelmeye niyeti olduğu için burda güvende olmak istiyor olabilir. Kendiside en az fetö kadar büyük tehlikeli olabilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23