O Hayat Benim dizisinin ekibi, oruç provokasyonu yapan oyuncu Ceren Moray'ın hadsizliğini unutturmak için kolları sıvadı. "Oruç tutmadığımız için kafamıza mermer attılar" diyerek mahalleliyi suçlayan Moray'ın yalanı ortaya çıkınca, ekip mahalleliye iftar yemeği verdi.
Geçtiğimiz gün O Hayat Benim dizisinin oyuncusu Ceren Moray bir twit atmış ve "Oruç tutmadığımız için dizi setini bastılar, kafamıza mermer attılar" iddiasında bulunmuştu. Ancak, olayın aslı öyle değildi. Ekip, mahallede sabah saatlerinde gürültü yapıyordu ve mahalle sakinleri de bu duruma isyan etmişti, küçük bir tartışma yaşanmıştı.
Esed seviciliğiyle tanıdığımız oyuncu Ceren Moray, olayı çok farklı aksettirmiş, medya da kendisinden beklendiği gibi durumu büyütmüştü.
MAHALLELİYE İFTAR VERDİLER
Aslında ne olduğunu tüm gerçekliğiyle anlatan bir set çalışanı sayesinde, Moray'ın yalanı ortaya çıktı. Bunun üzerine dizi ekibi mahalleliye iftar vererek suçlarını unutturmaya çalıştı.
Yeni Şafak
