Dünya devi yerlerde sürünüyor
Premier Lig'in 2. haftasında Manchester United, deplasmanda Brentford'dan 35 dakikada 4-0 geriye düştü. Takımın bu hali ise gündem oldu.
Premier Lig'in 2. haftasında Manchester United, deplasmanda Brentford'dan 35 dakikada 4-0 geriye düştü. Takımın bu hali ise gündem oldu.
Premier Lig'in ilk haftasında Brighton'a 2-1 yenilen Manchester United, 2. haftada ise Brentford deplasmanında 35 dakikada 4 gol yedi.
Dünya, Manchester United'ın düştüğü hali konuşuyor! 35 dakikada olanların izahı yok
Gündeme oturdu Erik ten Hag yönetiminde yeni sezona çok kötü başlayan Manchester United, deplasmanda Brentford karşısında adeta paramparça oldu.
10. dakikada Dasilva, 18. dakikada Jensen, 31. dakikada Mee ve 35. dakikada Mbeumo'nun golleriyle karşılaşmada 4-0 geriye düşen Manchester United, sosyal medyada gündemin zirvesine oturdu.
1935'ten bu yana bir ilk Brentford, Manchester United'ı 1937 yılından bu yana ilk kez mağlup etti. 85 yıl önce Şubat ayında oynanan mücadelede Brentford rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. Kraliçe Elizabeth bu skor alındığında henüz 11 yaşındaydı.
85 yıl içinde Manchester United ile 7 kez karşılaşan Brentford, bu maça kadar İngiliz ekibini devirememişti.
Efsanelerden Manchester United'a eleştiri İlk yarıyı yorumlayan Manchester United'ın eski yıldızları Garry neville ve Rio Ferdinand'ın sözleri ise Kırmızı Şeytanların performansını anlatıyordu.
"Brentford bizi tokatlıyor" Neville, "A Takım, 9 yaş altı takıma karşı oynuyor gibiydi" derken; bir başka Manchester United efsanesi Rio Ferdinand ise "Brentford bizi tokatlıyor. Başım ağrıyor, kalbim çarpıyor. Yardıma ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.
İkinci yarıda ev sahibi ekip skoru korumayı başardı. Manchester United'ın gol çabası sonuç vermedi ve Brentford sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Manchester United son sırada kaldı Brentford puanını 4'e çıkardı. Puanla tanışamayan Manchester United ise sıralamada 20. ve son sırada yer aldı.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23