• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyarbakır'da kupa mesaisi! Oteller tıklım tıklım

Yeniakit Publisher
2018-05-09 19:11:00 -
Diyarbakır'da kupa mesaisi! Oteller tıklım tıklım

Diyarbakır’da yarın oynanacak olan Ziraat Türkiye kupası final maçı öncesi, kentteki otellerde boş oda kalmadı. Taraftar akının yaşandığı kentteki esnaf yoğunluğa yetişmeye çalışırken, bu tür etkinliklerin de artmasını talep etti.

Galatasaray’ı eleyen TM Akhisarspor ile ilk maçta Beşiktaş ile 2-2 berabere kalıp tatil edilen ikinci maça Beşiktaş’ın maça çıkmamasıyla 3-0 hükmen galibiyetle adını finale yazdıran Fenerbahçe arasındaki final yarın saat 20.30’da Diyarbakır’da oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası final maçı ile açılışı da yapılacak olan Yeni Diyarbakır Stadı'nda maç öncesi takımlar kente geldi. Sabah saatlerinde kente gelen TM Akhisarspor maç saatini bekleyeceği otele yerleşti. Fenerbahçe kafilesi de kente ulaştı. Güzergah boyunca bir grup taraftar, konvoya sevgi gösterisinde bulundu, araçlarla konvoya eşlik etti.

OTELLER DOLDU

Fenerbahçe ile TM Akhisarspor arasında oynanacak kupa finali en çok Diyarbakırlıları sevindirdi. Diyarbakır Otelciler Derneği Başkanı ve Dies Otel Genel Müdürü Havva Doğan, ilkbahar sezonuna iyi başladıklarını söyledi.

 Ziraat Türkiye kupası maçı öncesi son üç gündür olağanüstü bir doluluk yaşadıklarına dikkat çeken Doğan, “Misafirlerimizin çoğunu evimize bile alıyoruz. Tüm otelciler boş odalarını birbirlerine vermeye başladı. Amacımız kimseyi dışarıda bırakmamak. Şu anda Diyarbakır’da hiçbir otelde son üç gün için boş oda kalmadı. 8-9-10 mayıs tarihleri arasında otellerde boş yer bulamazsınız. Bazı otelci arkadaşlarımızda kulüpler, bazılarında kulüpler var, bazılarında taraftarlar var. Bir şekilde maç ile alakalı bir doluluk yaşandığını söyleyebiliriz” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23