• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Darbe' bildirisini aklamaya çalışan CHP'yi ifşa eden video

Yeniakit Publisher
2021-04-07 17:43:00 - 2021-04-07 17:49:14

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında 104 amiralin bir gece vakti yayınladığı 'darbe' imalı bildirisini aklamaya çalışan CHP'nin darbeci zihniyetini gösteren bir video izletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda izlettiği video CHP'nin darbeci zihniyetini yeniden gözler önüne serdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'nin darbeci zihniyetini ifşa eden video

Erdoğan, burada 104 amiralin darbe bildirisini aklamaya çalışan CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na tarihi gerçeklerin yer aldığı bir video ile yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Türkiye, daha 15 Temmuz acısının yaralarını saramamışken, bir grup emekli askerin aslı astarı olmayan meseleler üzerinden milli iradeyi, ülkenin seçilmiş yönetimini tehdit etmelerini küçümseyen, darbecinin ta kendisidir. Hadi 15 Temmuz'da tankların arasından sıvışıp milletin sokakta verdiği mücadeleyi rahat koltuklarında kahve içerek televizyonda seyretmelerini korkaklıklarına verelim…

Peki, şimdi darbe heveslilerini bu derece hararetli bir şekilde savunmalarına millet müsaade etmez, biz hiç etmeyiz. Demek ki mesele korkaklık, mesele yüreksizlik, mesele geçmişinden utanmak değilmiş. Oturduğu koltuğa, mide bulandırıcı bir kaset kumpasıyla getirilen bu zata, diyet olarak darbecilerin sözcülüğü vazifesinin tevdi edildiği anlaşılıyor. Aksi takdirde, akıl ve izan sahibi hiçbir siyasetçi, doğrudan kendi varlığını hedef alan anti-demokratik bir girişim karşısında böyle bir tavır içine giremez.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cillo

Bu Kılıçdaroğlu aslen nereli ?? Bilmeyen olabilir , bu Kılıçdaroğlu Tunceli ( dersim) eşrafından Ermeni kökenli bir zat. Eyvah eyvah vatan için savaşan Atatürk'ün kurduğu bir partinin başına ermenin kökenli bir kişinin geçmesi ne kadar acıklı bir olay.

deniz

CHP YE BENDEN OY ÇIKMAZZZZZZ 10 SEÇİM KAYBEDEN ADAMIN ARKASINDAN GİTMEM O KADARRRR REİS VE BAHÇELİ NERDE BEN ORDAYIMMM REİS BABAAAA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23