• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çürümüşlüğün zirvesi! Mahremiyet ahlaksız yaşam biçiminin kıskacında

Yeniakit Publisher
2021-01-16 14:40:00 -

Ahlaksız yaşam biçimi üzerinden manevi değerleri ve mahremiyeti hedef alan zihniyet sosyal medyada bir kez daha hortladı. Yatak odasında çekilmiş bir videosunu paylaşan ‘evli çift’ arkadaşlarının alkışları arasında içki içerken görüntüleniyor.

Manevi değerleri yok etmek ve mahremiyeti ayakları altına almak isteyen ahlaksız yaşam biçiminin bayrak taşıyanları çöplüğe dönüşen sosyal medyada ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak "Oldukça mütevazi bir gerdek töreni” başlığıyla sosyal medyada paylaşılan rezil bir video “Bu kadar da olmaz” dedirtti.  Nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde yeni evlenen çiftin yakın arkadaşlarının yatak odasına kadar girdiği görülüyor. Odada toplanan kalabalık bu rezilliğe alkışlarla tempo tutarken, gelin ve damat da yatakta alkol içiyor.

“Utanç verici şeyler bunlar”

Sosyal medyada kısa sürede elden ele dolaşan görüntüler büyük tepki çekti. Paylaşılan videonun altına "Dünyanın sonu yakın. Rabbim bunlara akıl fikir versin", "Artık ben hiçbir şeye şaşırmıyorum", "Kıyamet alametleri", "Utanma kalmamış mahremiyet yok olmuş. Utanç verici şeyler bunlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dürüst

CHP zihniyeti, NE yapalım BİZLER izlemiyoruz ama böyle programlara dur demek lazım, SESİMİZİ duyuralım. Gelecek nesle TEMİZ toplum bırakalım.

Sencer

Sosyal medya denilen sahaya da müdahale edilmezse daha neleri göreceğiz, düşünmesi bile korkutuyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23