• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'i ifşa etti

Yeniakit Publisher
2019-12-07 15:50:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'i ifşa etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir Üniversitesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan; Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Mehmet Şimşek ve Feridun Bilgin için "Halk Bankası'nı da dolandırmaya çalıştılar. Hani bunlar dürüsttü?" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen partisinin İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Şehir Üniversitesi üzrinden yapılan algı operasyonları ile ilgili konuşan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Malum zat Başbakan olunca..."

Tabi bu arada istemem ama son dönemlerde telefonlarınıza girdi mi malum İstanbul'da bir Şehir Üniversitesi melesi ortaya çıkarttılar.

Bir siyasi ayağında bizim olduğumuzu diğer ayağında malum zatın olduğunu söylüyorlar. Şehir Üniversitesi'nin tahsisini yapan benim. Tahsisini yapan ben olduğuma göre daha sonra malum zat başbakan olunca Şehir Üniversitesi'ne mülkiyet devri yapılmıştır. Bunlar dürüstlüğü kimseye bırakmıyor değil mi?

Peki yanında kim var bir başka isim sayın Babacan var onun da imzası var altında. Mehmet Şimşek var o zaman Ulaştırma Bakanı olan Feridun Bilgin var. Hani bunlar dürüsttü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Halk Bankası'nı da dolandırmaya çalıştılar. Kredi talebinde bulundular. Ödemelerini yapmayınca Halk Bankası bunları sürekli olarak uyarıyor. Halk Bankasına olan borçlarına 417 milyon noktasında. Şimdi yapılandıralım diyorlar. Yapılandıralım derken, neyi nasıl yapılandıracaksın? Neymiş, spor klüplerinin borçları yapılandırılıyor da Şehir Üniversitesi'nin niye yapılandırılmıyor?

Bir başka alavere dalavere de.. Alacağımız öğrencilerin yapacakları ödemeye ipotek koyun. Sen nasıl bunu bankaya teminat olarak veriyorsun. Halef selef olduğumzu Cumhurbaşkanı aradı. Siz bu işi arzu ederseniz halledersiniz. Dedim ki temenni ederdim siz benim yerimde olun. Biz kasayı boşaltamayız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aziz Metin

Vallahi O'nların dürüstlüklerinden zerre miskal şüphem yok. 

Can C

Bir şey anladınız mı? Anlayan banada anlatsın?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23