• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca’dan dikkat çeken çıkış! ‘Kara Delik Nereden Çıktı?’ Demişler, Asıl Kendileri Nereden Çıktılar?

Yeniakit Publisher
2019-12-03 11:05:00 - 2019-12-03 11:07:21

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son zamanlarda gökbilimciler tarafından ortaya atılan güneşten 70 kat daha büyük kara delik konusuyla ilgili konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Gökbilimciler, “Bu Kara Delik Nereden Çıktı?” Demişler, Asıl Kendileri Nereden Çıktılar?! isimli yayınladığı videoda, gökbilimciler tarafından ortaya atılan güneşten 70 kat daha büyük kara delik konusuyla ilgili konuştu.

Çin Ulusal Astronomi Gözlem Merkezi'nde görevli Profesör Liu Jifeng, Samanyolu'nda Güneş'ten 70 kat daha büyük bir kara delik keşfedildiğini açıklamıştı. LB-1 ismi verilen kara deliğin orada olmaması gerektiğini söyleyen Jifeng, "Şu an ki bilimsel gelişmelere ve algımıza göre bu kara delik var olmamalıydı" ifadelerini kullanmıştı.

Cübbeli Ahmet Hoca,

‘Bir kara delik bulunmuş, güneşten 70 kat büyük. Şu anda bugünü söylüyor haber! Bunlar ne tespit ettiler bilmiyorum da ben tefsirlere inanırım. Böyle bir kara delik olmaması lazım diyorlar. Bilim adamlarını niye şaşırttı? Allah yaratıyor, sen nasıl diyorsun ki olmaması lazım. Bilim adamları bir tespit yapmışlar dengeli mengeli bir sistem kurmuşlar, bu dengesiz sistemde çıkmış. Senin dengen bozulmuş. Allah’ın dengeleri, düzeni devam ediyor.’ ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca, çıkan habere ilişkin göndermede de bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

Cübbeli Ahmet hocama selamlar olsun.Kainattaki bütün mevcudat bunlardan haklarını alacak inşaallah.Biz de ahirette davacıyız.Allah ın hakkı hukuku bunu gerektirir.Mücadeleye mücahede ye devam inşaallah.

Mert kaya

Ah hadis yazarlari ah kitaplastirdiniz.dinimizi gelismeye kapattiniz .oysa kuran her devre hitap eder .fakat hadisler tikadi yeni alimlerin yorumlarini 1700 yilina kadar gitti..sonra coktu .pavlusun hristiyanlari bile cikarimlar yaptilar.reform yaptilar..lutherler cikti..biz de hadiscileri kutsadik..elestrilmez sandik rivayetleri kesin gercek sandik dinimiz bidatlarla doldu. Seninde cesaretin varsa yayinla editor..ama yok ....hepiniz kafaniza kuma gommussunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23