• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çıplak fotoğraflarla gündeme gelmişti! İyi Partili skandal başkanın eşi araya girdi

Yeniakit Publisher
2020-07-30 13:08:00 - 2020-07-30 13:59:40
Çıplak fotoğraflarla gündeme gelmişti! İyi Partili skandal başkanın eşi araya girdi

İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün, nikahlarını kıydığı Ahmet Tilki'yi makam şoförü yapıp eşi Sümeyra Öztürk ile gayrimeşru ilişki yaşadığı iddia edilmişti. İyi Partili skandal başkan Öztürk'ün eşi Meltem Öztürk, gayrimeşru ilişki iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Antalya'nın Elmalı ilçesindeki 'yasak aşk' skandalıyla ilgili İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk'ten açıklama geldi. Meltem Öztürk, nikahını kıyıp makam şoförü yüptığı Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen eşi Halil Öztürk'e güvendiğini ve olayın bir komplo olduğunu söyledi. Halil Öztürk ise, Ahmet Tilki'nin tüm iddialarını yalanladı.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk hakkındaki iddialarla ilgili şunları söyledi: 

“Ben kesinlikle bu tür WhatsApp yazışması yapmadım. Bunu savcılığa yaptığım şikâyet dilekçesinde de ayrıntılı biçimde anlattım. Ben Sümeyra Hanım’ı sadece nikâhta gördüm. Ne telefonunu bilirim ne de adresini. Eşi Ahmet makam şoförlüğümü yapıyordu. Odama ve makam aracıma ses kayıt cihazı koyduğunu fark edince işine son verdim."

"Sümeyra Hanım uzun yıllar İstanbul’da yaşamış. Sonra anne ve babasının yanına dönmüş. Ahmet’le nasıl tanıştıklarını bile bilmiyorum. Biz başarılı belediye yönettikçe bir takım kumpasların yapılabileceğini bekliyordum ama bu kadarını da ummuyordum."

"Yazıktır, günahtır. O görüntüde de ailemi ziyarete gidiyorum. Söz konusu kişiyle yan yana poz mu vermişim? Mesele görüntüden fotoğraf alıp yan yana getirmek değil, ben hangi saatte geçmişim, o hangi saatte geçmiş bir de ona baksınlar."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

adam suçsuzsa büyük gunah aldın akit

ayruca whatasap kinusmasinin aynısı ben de yaparım. bunlarla haber yapmayın akit. uydurma haber olabilirm bir muslumana yakismaz.

KAYSERİLİ

KONU YARGIYA GELİP KESİNLEŞMEDEN BU HABERİN GAZETEMİZDE BU KADAR YER ALMASINI UYGUN BULMUYORUM.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23