• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Özkan Yalım'ın skandal alemi ortaya çıktı! Milletin parasını dansözlerle yemiş

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Halkın parasıyla şov yapan, gözaltına alındığında "mağduriyet" edebiyatına sığınan CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın maskesi bir kez daha düştü. Kendi telefonundan kaydedilen pavyon görüntüleri, CHP belediyeciliğinin asıl yüzünü ve "hizmet" anlayışının nerelere uzandığını tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

Uşak halkının sorunlarına derman olması beklenen Özkan Yalım'ın, gece hayatının karanlık dehlizlerinde alem yaparken çekilen görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Kendi cep telefonuyla kaydedilen rezalet anlarında, milletin temsilcisi sıfatını taşıyan bir ismin içine düştüğü ahlaki çöküş saniye saniye kaydedildi. "Şehrine hizmet sevdası" masalları anlatanların, asıl sevdasının ne olduğu bu görüntülerle tescillenmiş oldu.


"Zulüm görüyoruz" diyenlerin sefası ifşa oldu!

Geçtiğimiz günlerde adli işlemlerle karşılaştığında CHP Kadın Kolları tarafından "başkanımıza zulüm yapılıyor" çığlıklarıyla savunulan Yalım'ın, bu "zulüm" altında nasıl bir sefa sürdüğü merak konusu oldu. Müslüman Türk evladının vergileriyle ayakta duran belediye koltuğunu işgal edenlerin, pavyon masalarında sergilediği bu lakayıt tavır, milli ve manevi değerlere gönül veren vatandaşların midesini bulandırdı.


Bu kaçıncı skandal? CHP sessizliğini koruyor!

Akit ruhuyla soruyoruz: Uşak halkı sizi pavyonlarda alem yapın diye mi seçti? Fuhuş operasyonlarından pavyon görüntülerine kadar her türlü şaibeli işin içinde adı geçen bir isme CHP yönetiminin hala sahip çıkması, zihniyetin ne kadar kokuştuğunu bir kez daha kanıtladı.

Adaletten kaçamayacağını anlayanların, bu ahlaksızlık tablosunun hesabını hem hukuk önünde hem de sandıkta nasıl vereceği merakla bekleniyor.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

ARTIK,Tartışmasız CHP ve avanelerinin bu tür yani milletin parasıyla her türlü MELANETLERİ yedikleri TESÇİLLENMİŞTİR.Hizmet yok,bol bol savurganlık var;etek pisliği VAR.CHP ye bu ülke DAR.(olmalı)

Ramazan yerlikaya

Bizi hiç bağlamıyor, saadetliler, yeniden refahlılar, süleymancılar, yeni asyacılar, taşketiren ve benzerleri düşünsün,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23