• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP ve İyi Parti'nin kimlere hizmet ettiğini anlamayan kaldı mı?

Yeniakit Publisher
2022-09-01 15:56:00 -
CHP ve İyi Parti'nin kimlere hizmet ettiğini anlamayan kaldı mı?

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından KHK ile görevden atılan kripto FETÖ’cülere ilişkin vaatler veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan tepki geldi.

YENİ AKİT  ANKARA

Türkiye 2023 seçimiler doğru hızla ilerlerken oy devşirmek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün maşası haline geldi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin başarısız olmasıyla KHK ile görevden atılan kripto FETÖ’cülere ilişkin vaatler veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “KHK'lıların 'tamamını' görevlerine iade edeceğiz” dedi. Kılıçdaroğlu’nun skandal ifadelerine tepki yağdı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, “Kemal Kılıçdaroğlu, "KHK'lıların 'tamamını' görevlerine iade edeceğiz." diyor. CHP ve İyi Parti'nin kimlere hizmet ettiğini anlamayan kaldı mı? Devletin altını oyacaklarına dair açık açık söz veriyorlar. Daha ne desinler?” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

zavali

kasete hepsi yazili cani sikildikca talimatlara bakiyorlar baykali seyrediyorlar butun bilgiler orda

Ziyaretçi

Ee en başından beri binlerce kez söylendi durdu. CHP nin ne olduğunu ne olmadığı aklı selim 15 yaşındaki bir çocuk bile çözer. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23