• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burhan Kuzu'dan Fatih Portakal'a: Tetikçilik yapıyorsun

Yeniakit Publisher
2020-02-14 12:36:00 - 2020-02-14 12:37:23
Burhan Kuzu'dan Fatih Portakal'a: Tetikçilik yapıyorsun

AK Partili eski milletvekili Burhan Kuzu, FOX TV'de kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepki göstererek Fatih Portakal'a 'Tetikçilik yapıyorsun' dedi.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Burhan Kuzu, FOX TV'de kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepki göstererek, Fatih Portakal'ı hedef aldı.

Portakal'ı 'tetikçilik' yapmakla suçlayan Kuzu şu ifadelere yer verdi;

Fatih Portakal, aynı haberi ısıtıp ısıtıp her gün vermenin mantığı nedir? Böyle yayıncılık olur mu? Burhan Kuzu’ya saldırıp prim yapmayı mı amaçlıyorsun? Hani düne kadar 'yargılanıp mahkum olmadıkça kimse suçlu sayılmaz' derdiniz; ne değişti? Yaptığın yayıncılık değil tetikçiliktir.

Başsavcılık açıkladı: Soruşturma var

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin dönemin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun nüfuzunu kullanarak yargıya baskı yaptığı iddialarına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri Kuzu hakkındaki soruşturmanın Özel Soruşturma Bürosu tarafından yürütüldüğünü açıklamıştı.

Hakimlere baskı iddiası

İddiaya göre TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, Burhan Kuzu Zindashti’nin tahliyesi için hâkimlere baskı yapmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ayşe gül

etkili, ses getiren bir medyanız olmazsa, sizleri böyle tarumar ederler. bakıyorum bizimkilere hepsi genel de efendi, memur kılığın da. mıy mıy! şu 2 tilki kadar ses getireni var mı bizde? ha adamlar algı yapıyorlar, hep doğru değiller ama bir sözü 40 defa bağırarak doğruymuş gibi göstermelerin de üstlerine yok! yok yani.bizim tarafın gençleri en fazla devlette bir memuriyet kapıp yan gel yat hasanı yaparlarsa olacağı bu. bakın işte en son yerel seçim de 2 büyükşehir de 2 lafı yanyana ifade edemeyip, aslın da çok beyefendiler ama yeterince bağıramayanları seçtirmeye kalktınız seçtiremediniz çığlık atanlara karşı. bir an önce bu durumlara için bir şey yapılmalı. hıslı düzgün cevval genç iletişimciler yetiştirilmeli ya da keşfedilmeli derim.

Hüseyin 26

Tozcu elemanı ile aynı masada fotoğraf olan portakal mı yoksa ya..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23