• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burcu Köksal'dan Özgür Özel ifşası!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Burcu Köksal'dan Özgür Özel ifşası!

CHP'de sular durulmuyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yönetim tarzını sert sözlerle hedef alarak parti içindeki disiplinsizliği ve iletişim krizini ifşa etti.

Ana muhalefette sular durulmuyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yönetim tarzını sert sözlerle hedef alarak parti içindeki disiplinsizliği ve iletişim krizini ifşa etti.

Seçim sonrası "değişim" iddialarıyla koltuğa oturan Özgür Özel yönetimi, parti içinden gelen eleştirilerle sarsılmaya devam ediyor. CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, katıldığı bir programda Özel’in çalışma yöntemlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Köksal, genel merkezin yerel yönetimlerle olan kopukluğunu ve karar alma mekanizmalarındaki belirsizliği gözler önüne serdi.


 

WHATSAPP ÜZERİNDEN SİYASET KRİZİ

Burcu Köksal, Özgür Özel'in gece yarısı gönderdiği mesajların parti içinde kafa karışıklığına yol açtığını belirterek, "Gece yarısı ne yazacağı belli olmuyordu" ifadesini kullandı. Bu açıklama, ana muhalefet partisinin ciddiyetten uzak, kurumsal kimlikten kopuk bir şekilde "mesajlaşma grupları" üzerinden yönetildiği eleştirilerini haklı çıkardı.


 

PARTİ İÇİ HESAPLAŞMA DERİNLEŞİYOR

Köksal'ın bu çıkışı, CHP içinde Özel ve ekibine karşı biriken memnuniyetsizliğin dışavurumu olarak değerlendiriliyor. Siyasi kulislerde, yerel yöneticilerin genel merkez baskısından ve tutarsız talimatlardan bıktığı konuşulurken, Köksal'ın bu "gece yarısı" çıkışının parti içindeki çatlağı daha da büyüteceği öngörülüyor.

Kendi içindeki kavgayı bitiremeyen ve kurumsal bir yönetim anlayışı sergileyemeyen CHP'nin, ülke yönetimine talip olma iddiası kamuoyunda bir kez daha sorgulanmaya başlandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HACIVEYZADE MUSTAFA KABRİ.CENNETt OLSUN

KAYNA KAHPENIN KAZANI KAYNA CUVALDIZI BULAN BULDU

YILMAZ DURMUŞ

CHP'li yöneticiler genelde ayık kafayla dolaşmadıklarından akşamları mazotlarını zıkkımlanıp, kafaları raydan çıktıktan sonra ne yazacağını, ne yazdığını bilmez halde gece beyanatları ile anamuhalefet partisi yönetilmez. Hasbel kadar Ak Partiden küskün seçmenin mahalli seçimlerde Ak Parti'ye ders vermek maksadıyla oy kullanmaya gitmemeleri veya bir kısmının da başka partilere oy vermeleri veya iptal oy kullanmalarından dolayı birinci parti havası atmaları ilk genel seçimde ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar. Seçim hezimetinin ardından ya seçimlerde hile vardı diyecekler yada ertesi gün ERKEN SEÇİM yaygaralarıyla kendi seçmenini diri tutmaya çalışacaklardır. Ha bunu nereden biliyorsunuz derseniz, bunun için kahin olmaya gerek yok çünkü her zaman aynı şeyler oluyor dan oradan biliyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23