Bir Suudi şirketten daha Türkiye hamlesi! "1 Haziran'da geliyoruz" diyerek duyurdular
Suudi Arabistanlı şirketlerin Türkiye'ye olan ilgisi büyümeye devam ediyor. Yaz ayları için bir müjdeli haber daha geldi.
Suudi Arabistanlı şirketlerin Türkiye'ye olan ilgisi büyümeye devam ediyor. Yaz ayları için bir müjdeli haber daha geldi.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın Türkiye ziyareti sonrası başlayan normalleşme adımlarının ardından Suudilerin Türkiye'ye yönelik hamleleri peş peşe geldi.
2021 Kasım’da Türkiye’ye yalnızca 932 Suudi turist gelirken, 2022 Kasım’da bu sayı 65 bin 339’a çıktı. 2022 Ocak-Kasım aralığında Türkiye’ye gelen Suudi turistlerin sayısı bir önceki yılın aynı dönem aralığına göre neredeyse 5 kat artarak 460 bin 450 kişiye yükseldi. Bu artışta, iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmesi etkili oldu.
Suudi havayolu Flynas 2023 yılında Türkiye’de yeni noktalara seferlere başlayacak.
Havayolunun Cidde, Dammam ve Riyad’dan İstanbul, Antalya,Trabzon ve Bodrum’a uçacağı açıklandı.
Flynas’ın Türkiye uçuş programı şöyle:
Cidde-Bodrum: 1 Temmuz-31 Ağustos – haftada iki frekans
Riyad-Antalya: 21 Haziran- 27 Eylül – haftada iki frekans
Dammam-Trabzon: 22 Haziran – haftada iki frekans
Dammam-İstanbul Sabiha Gökçen: 1 Haziran haftada 3 frekans (Turizm Ajansı)
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23