• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beton mikseri dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var

Yeniakit Publisher
2019-12-08 17:51:00 -
Beton mikseri dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var

Şişli'de trafik ışıklarını kullanmayarak karşıdan karşıya geçtiği iddia edilen abi kardeşe beton mikseri çarptı. Kamyon altında kalan kardeşlerden biri hayatını kaybetti.

Olay, Şişli Darülaceze Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 13.00 sıralarında 20 metre ileride bulunan trafik ışıklarını kullanmayarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan abi kardeşe seyir halinde olan beton mikseri çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle kardeşler kamyonun altında kaldı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan Hasan Danacıoğlu ve Mehmet Danacıoğlu isimli kardeşleri çevrede bulunan bir hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan kardeşlerden Hasan Danacıoğlu'nun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Mehmet Danacıoğlu'nun ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Meydana gelen trafik kazasına ilişkin beton mikserinin şoförü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Trafik polislerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yaralılar vaaaar

Kaç tane gıcık oluyorum manşetlerinize

hadi

Kesinlikle hala cep telefonuyla ve sigarayla meşgul iken araç kullanmaya çalışan teröristler var.polisler sivil gezerek hepsini görür, ve cezai işlem yapabilir, ancak böyle önlem alınır, yoksa yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23