• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'ın kaç puanı var? Beşiktaş puan durumu

Yeniakit Publisher
2020-02-09 17:59:00 - 2020-02-09 18:38:04
Beşiktaş'ın kaç puanı var? Beşiktaş puan durumu

Beşiktaş'ın kaç puanı var? Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-0'lık sonuçla mağlup etti. Futbolseverler, Beşiktaş'ın kaç puanı bulunduğunu merak etmeye başladı. İşte, Beşiktaş puan durumu…

Beşiktaş'ın kaç puanı var? Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-0'lık sonuçla mağlup etti. Futbolseverler, Beşiktaş'ın kaç puanı bulunduğunu merak etmeye başladı. İşte, Beşiktaş puan durumu…

Süper Lig’de 21. hafta 10 Şubat Pazartesi günü oynanacak Göztepe Çaykur Rizespor maçıyla tamamlanacak. Ligin 21. haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK’yı konuk etti. Mücadeleyi Beşiktaş 3-0’lık sonuçla kazandı. İşte, detaylar… 

Beşiktaş'ın kaç puanı var? Beşiktaş puan durumu

Süper Lig'de çıktığı 21 maçta 11 galibiyet alan Beşiktaş'ın 36 puanı bulunuyor.

 

NOT: Puan durumundaki sıralamalar oynanacak diğer maçların sonuçlarına göre değişecektir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın karnesi

Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK'yı evinde 3-0 yenen Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, ilk iki maçında camianın beklentilerini karşıladı. Yalçın, sezon başından beri takımın başında görmek isteyen taraftarları da elde edilen galibiyetlerle mutlu etti. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde üst üste 2 maç kazanan Beşiktaş, topladığı 6 puanla zirve yarışında yeniden umutlandı.

Siyah-beyazlı takım, Yalçın'ın saha kenarında olduğu ilk maçta Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederken Gaziantep FK'ya da evinde 3-0 üstünlük sağladı.

5 maçlık hasret

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Yalçın yönetiminde 5 maç sonra üst üste kazanmayı bildi. Ligin ilk yarısında 9. haftada Galatasaray ile başlayan 6 maçlık seri 14. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasına kadar sürdü. Siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa galibiyetinin ardından büyük bir düşüş yaşadı. BtcTurk Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe mağlubiyetlerinin ardından ilk yarıyı Gençlerbirliği galibiyetiyle tamamlayan Beşiktaş, Avcı yönetiminde ikinci yarıya da kötü başlangıç yaptı ve Demir Grup Sivasspor ile Göztepe'ye yenildi. Siyah-beyazlı ekip, Avcı'nın ardından göreve getirilen Sergen Yalçın yönetiminde üst üste kazanmayı başardı.

Kötü gidişata son

Beşiktaş, Yalçın'ın teknik direktörlüğünde deplasmandaki ve içerideki kötü gidişi de sonlandırdı. Yalçın öncesinde deplasmanda üst üste 2 yenilgi alan siyah-beyazlı ekip, geçen hafta Çaykur Rizespor'a üstünlük kurdu. Sergen Yalçın öncesindeki son 3 maçın birini kazanıp 2'sinden mağlup ayrılan Beşiktaş, yine Yalçın'ın ilk kez Vodafone Park'a çıktığı maçta Gaziantep FK'yı net bir skorla yendi.

8 maç sonra gol yemedi

Beşiktaş, Yalçın'ın teknik direktörlüğünde 8 lig maçının ardından gol yememe başarısı gösterdi. Avcı döneminde 13. haftadaki Hes Kablo Kayserispor maçıyla başlayan seri sırasında Beşiktaş; Kasımpaşa, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor, Göztepe ile Çaykur Rizespor'dan gol yedi. Siyah-beyazlı takım, Gaziantep FK maçıyla bunu sonlandırmayı başardı. 

Beşiktaş, Yalçın'ın teknik direktörlüğünde averajını da düzeltmeye başladı. Ligin 19. haftasında Göztepe'ye 2-1 yenilen siyah-beyazlı takım, son 2 maçta fileleri 5 kez havalandırıp kalesinde bir gol gördü. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu 2 haftada averajını artı 3'ten artı 7'ye çıkardı.

Burak Yılmaz, Lens ve Boateng'e olumlu etki

Beşiktaş'ın futbolcuları Burak Yılmaz, Jeremain Lens ve Kevin-Prince Boateng ise Yalçın'ın teknik direktörlüğünde ilkleri yaşadı. Son haftaların formda futbolcusu Burak, Gaziantep FK karşısında penaltıdan golünü attı. Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarının ardından 21. haftadaki maçta da gol atan deneyimli oyuncu, bu sezon ligde Yalçın dönenminde üst üste 3 maçta gol kaydetti. Sakatlığının ardından oynamaya başlayan Lens ise Süper Lig'deki uzun gol hasretini Yalçın'ın görev vermesiyle sona erdirdi.

Ligdeki son golünü 7 Ekim 2018'de Konyaspor ile oynanan maçta kaydeden Hollandalı futbolcu, 488 gün sonra fileleri havalandırdı.Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Kevin-Prince Boateng ise Sergen Yalçın'ın şans vermesiyle 167 gün sonra gole imza attı. Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kiraladığı Ganalı futbolcu, Seria A'da takımının Napoli ile 24 Ağustos 2019'da oynadığı gol kaydetmişti. Boateng, siyah-beyazlı formayla ilk çıktığı maçta Gaziantep FK filelerini havalandırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23