• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Balıkesirspor maçı öncesi Karabükspor'dan açıklama

Yeniakit Publisher
2019-04-20 15:24:00 -
Balıkesirspor maçı öncesi Karabükspor'dan açıklama

1. Lig'e erken veda eden Kardemir Karabükspor'da teknik direktör İlhan Özer, Balıkesirspor Baltok maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özer, "İnşallah oradan iyi bir oyunla puan alacağımızı düşünüyorum" dedi.

1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü İlhan Özer, deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor Baltok maçına ilişkin, "İnşallah oradan iyi bir oyunla puan alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Özer, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, özellikle iç sahada genç oyuncularının iyi işler yapmaya başladığını söyledi.

Deplasman maçlarında sıkıntı yaşadıklarına işaret eden Özer, "Doğruları öğretmeye çalışıyoruz. Top bizdeyken doğru yerde ve cesur olmayı öğretiyoruz. Bunun da karşılığını alıyorlar. Bu hafta da bir deplasman var, Balıkesirspor. Onlar da güçlü bir ekip. Fiziken güçlüler ve usta ayakları var ama biz korkmuyoruz. İnşallah deplasman sıkıntısını da atlatırız. Ellerinden gelen mücadeleyi yapar arkadaşlar. İnşallah oradan iyi bir oyunla puan alacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Özer, genç oyunculara milli takımdan davetler geldiğini de sözlerine ekledi.

Balıkesirspor Baltok maçı hazırlıkları

Kırmızı-mavili ekip, ligin 30. haftasında 22 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Özer yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, taktik çalışma yapıldı.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Yusuf Akbulut, Hüseyin Topbaş ve Arda Belen katılmadı.

Kafile, yarın sabah Balıkesir'e hareket edecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23