• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avukatın mini eteğine sahip çıkan 28 Şubat kafası, sarıktan rahatsız

Yeniakit Publisher
2019-05-31 11:34:00 - 2019-05-31 12:11:35
Avukatın mini eteğine sahip çıkan 28 Şubat kafası, sarıktan rahatsız

28 Şubat’ta dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan’ın cemaat önderlerine verdiği iftar yemeğini hükümete yapılan darbenin gerekçesi sayan 28 Şubat kafası, 2019’da da değişmedi. Dava duruşmasına mini etekle geldiği için hakimden tepki gören kadın avukatı canhıraş şekilde savunan 28 Şubatçı kafa, Binali Yıldırım’ın cemaat önderleriyle bir araya gelmesiyle yine laiklik histerisine tutuldu.

 Uğur Kağan Hanoğlu  yeniakit.com.tr 

28 Şubat’ta 54. Hükümetin Başbakanı Merhum Necmettin Erbakan’ın cemaat önderlerine verdiği iftar yemeğini hükümete yapılan darbenin gerekçesi sayan 28 Şubat kafası, 2019’da da değişmedi. Dava duruşmasına mini etekle geldiği için hakimden tepki gören kadın avukatı canhıraş şekilde savunan 28 Şubatçı kafa, AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım’ın cemaat önderleriyle bir araya gelmesiyle yine laiklik histerisine tutuldu.

Kurulduğundan bu tarafa dine ve dindarlara bakışı değişmeyen CHP zihniyeti, mini eteğe sahip çıkarken sarığa yine nefret kustu. 28 Şubat’ta merhum Erbakan Hoca’nın cemaat önderlerine verdiği iftar yemeğini hükümeti yıkmanın gerekçesi sayan laik jakoben zihniyet, bugün de müstehcenliğe ve her türlü ahlaksızlığa sahip çıkarken, Müslümanların kılık kıyafetine kin kustu.

Mini etek baş tacı sarık tu kaka

Açılıp saçılmayı ve teşhirciliği çağdaşlık sayan CHP zihniyeti, Atatürk’ün “muasır medeniyet” sözünden Batı’nın ahlaksız yaşam tarzını anlıyor. Yıllarca başörtüsünü “irtica simgesi” olarak gören ve başörtülülere zulmeden CHP zihniyeti; bale, dans ve bilumum Batı menşeli sözde sanat dallarını ilericilik ve çağdaşlık adı altında topluma yaymaya çalıştı. Barlarda, diskolarda eğlenen mini etekli kızları “çağdaş bireyler” olarak yansıtan darbeci 28 Şubat kafası, askere giden Anadolu çocuklarının başörtülü annelerini ve bacılarını yemin törenlerine bile almadı. Merhum Erbakan Hoca’nın hükümeti döneminde cemaat önderlerine verdiği iftar davetini “lakliğe savaş açmak” olarak yansıtan darbeci zihniyet, tek parti döneminde Müslümanlara yaptıkları zulümlerin bir benzerini 28 Şubat döneminde sergiledi. 28 Şubat darbe sürecinde Çarşamba’da İsmailağa Cemaati’ne yönelik sarık, sakal baskınları yapılmış, Müslümanlara karşı sürek avı yürütülmüştü.

İmamoğlu türbe ziyaret ederse sorun yok

Seçim çalışmalarında paylaştığı fotoğrafların tamamına yakınında başörtülü kadın fotoğraflarını kullanan CHP adayı İmamoğlu’nun türbe ziyaretlerinde ve Yasin okumalarında bir sorun görmeyen 28 Şubatçı CHP zihniyeti, AK Parti adayı Binali Yıldırım’ın cemaat önderleriyle bir araya gelmesini sindiremedi. Sarık ve cübbeye alerjisi olan laik kesim, Binali Yıldırım’la fotoğraf veren cemaat önderlerine sosyal medyadan kin ve nefret kustu. Fox Tv’nin haber sunucusu Fatih Portakal, Yıldırım’ın Cemaat önderleriyle buluşması ile ilgili paylaştığı twitte, “Hala tarikatlardan cemaatlerden medet umanlar var. Aslında değişmeyen ülke gerçeği. Ne var ki bu zemini hazırlayan yine siyasetçinin kendisi. Bu fotoğraf ve o söz: ‘TC şeyhler, dervişler, müridler memleketi olamaz.’” ifadelerini kullanarak, Müslümanların kılık ve kıyafetlerinden duyduğu rahatsızlığını dile getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23