• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Asın bunları! İstanbul'da dev operasyon

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
2022-10-27 11:53:57

Asın bunları! İstanbul'da dev operasyon

İstanbul'da 8 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 21 şüpheli tutuklandı, 415 kilo 556 gram uyuşturucu ele geçirildi. Vatandaşlar; toplum için büyük tehdit olan zehir tacirlerinin idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

#1
Foto - Asın bunları! İstanbul'da dev operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal eden, ticaretini yapan suç organizasyonlarının deşifre edilmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

#2
Foto - Asın bunları! İstanbul'da dev operasyon

Ekipler, 22 Eylül-24 Ekim tarihleri arasında Bayrampaşa, Küçükçekmece, Esenyurt, Büyükçekmece, Başakşehir, Arnavutköy, Ümraniye ve Ataşehir ilçelerinde operasyon düzenledi. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda 201 kilo 13 gram Hint keneviri, 29 kilo 644 gram kokain, 22 kilo 800 gram kristal metamfetamin, 42 kilo 150 gram sıvı metamfetamin, 85 kilo 800 gram esrar, 27 kilogram bonzai, 2 kilo 50 gram bonzai yapımında kullanılan madde, 1 kilo 350 gram baz morfin ile 3 kilo 182 gram amonyak olmak üzere 415 kilo 556 gram uyuşturucu ele geçirildi.

#3
Foto - Asın bunları! İstanbul'da dev operasyon

Operasyonlarda yakalanan 25 şüpheliden 21'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

#4
Foto - Asın bunları! İstanbul'da dev operasyon

TOPLUMLAR İÇİN BÜYÜK TEHDİT - Milletin evlatlarını zehirleyerek kazandıkları paralarla mafyalara ve terör örgütlerine kazanç sağlayan zehir tacirleri, dünyadaki tüm toplumlar için büyük tehdit. Türkiye'de de özellikleri gençleri ağına düşüren bu karanlık eller için vatandaşlar; idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23