• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti içinde nifak çıkarmak isteyenlere dikkat!

Yeniakit Publisher
2016-05-05 00:06:00 - 2016-05-05 00:49:38
AK Parti içinde nifak çıkarmak isteyenlere dikkat!

Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinin akabinde "kongre" kararı çıkması ile başlayan tartışmalarla birlikte nifak çıkarmak için didinenler olduğuna dikkat çeken Ankara Temsilcimiz Serdar Arseven, sosyal medya üzerinden kritik uyarılarda bulundu.

YENİAKİT.COM.TR - https://twitter.com/sarseven linkli twitter adresinden paylaşımlarda bulunan Arseven, AK Parti içinde nifak çıkarmak isteyenlere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

"Fitne"ye sebebiyet verecek tavır ve harketlerden uzak durulması gerektiğini vurgulayan Arseven, aksi durumda Paralelcilerin ve bilimum millet düşmanlarının zil takıp oynayacağını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'nun çok 'sağlam' karakterde bir insan olduğuna da dikkat çeken Arseven, Davutoğlu'nun asla bir 'bölen' olmayacağını ve davaya makam bağı ile bağlı olmadığını belirtti.

İşte Arseven'in yazdıkları:


- Reis "Bırakınız Hocam" derse tereddut etmeden bırakır ve ne görev verilirse verilsin hakkıyla yapar Davutoğlu Hoca...Ama yok böyle birşey!
- Kimin adam.gibi adam, kimin "menfaatçi" olduğu zor donemde ortaya çıkar, her vatan evĺâdı "fitnecileri" fişlemeli bugünlerde.
- REİS VE HOCA, bu terkip tuttu ama çıkar çevreleri rahat durmadı
- Basbakan Davutoğlu yarin Kongre kararini aciklarken Kongre'den cikan karar dogrultusunda tam performans calismaya devam mesaji verecek
- Yarin bunu görecegiz insallah: Makam mevki degıl yürek, ille de basbakan olmak gerekmez ülkeye hizmet için
- Paroloşlar zil takıp oynuyor ama Sayin Davutoğlu Ak Parti'de bir bölen olmayacak! Davaya makam bağı ile bağlı değil çünkü
- Sn Davutoğlu nazılarınin yaptiği gibi Ak Parti düşmanı medyaya konuşmak gibi bir hataya düşmeyecektir
- En kızdığım makam verilince övgüler düzen alınınca kuyu kazan tiptir Sn Davutoğlu bunlardan değildir ve Erdoğan sevgisi makam için değildir
- Fitneci bugünlerde iyice belli eder kendini; ya 'Davutoğlu'na haksızlık 'diyerek ayran kabartır, ya da 'Davutoğlu bunu haketti' diyerek!
- Ülkesini seven herkes paralelin son tartışmaları istismarına karşı uyanık olmalı!
- Fİtne almış başını yürümüşken yapıcı olmak lazım, bölücü ve yıkıcı olmak kolay
- Hadis-i Şerif, "Büyük fitne vakitlerinde oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan daha hayırlı olacak."



x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23