'Acun artık iyice şaşırdı' Reyting uğruna bunu da yaptı
Kasasını doldurmak için yurt dışından devşirdiği programların yayınlandığı Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalındaki MasterChef isimli programda her gün yeni bir rezalet görülüyor.
Kasasını doldurmak için yurt dışından devşirdiği programların yayınlandığı Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalındaki MasterChef isimli programda her gün yeni bir rezalet görülüyor.
MasterChef isimli programda geçtiğimiz günlerde reyting kazanmak için Mehmet Şef adlı jüri üyesi 83 milyonun gözü önünde Furkan adlı yarışmacıyı azarlamıştı.
Aynı programda daha sonra ise reyting için Mehmet Şef, Tanya isimli yarışmacı azarlayarak ağlatmıştı.
Programda reyting için dün de başka bir taktik uygulandı. Tanya Kilitkayalı isimli yarışmacı, dokunulmazlık oyununda fenalaştı.
Programda Surf and Turf isimli yemeği yapmaya çalışan Tanya'nın boğazının şiştiği ve midesinin bulandığı söylendi.
Ardından şefler, kendisini iyi hissetmediğini söyleyen Tanya'ya programdan ayrılması için izin verdi.
Bunun üzerine Tanya, doktor eşliğinde stüdyodan alındı.
Sosyal medyada gündem olan yarışmada reyting için her hafta bir olayın yaşanması tepki çekti.
Kullanıcılar, 'Artık yeter, bu kadar düşmeyin, Acun artık iyice şaşırdı' yorumlarında bulundu.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23