• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'li Senatör Lindsey Graham'dan Türkiye'ye büyük küstahlık: Size Suriye'nin kuzeydoğusuna girmek için yeşil ışık yakılmadı

Yeniakit Publisher
2019-10-09 14:25:00 - 2019-10-09 14:59:09
ABD'li Senatör Lindsey Graham'dan Türkiye'ye büyük küstahlık: Size Suriye'nin kuzeydoğusuna girmek için yeşil ışık yakılmadı

ABD'nin Güney Carolina Senatörü Lindsey Graham, teröristleri temizlemek için Suriye'nin kuzeyine yapılacak olan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin skandal açıklamada bulundu. Büyük küstahlık gösteren Graham, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda operasyona ilişkin Türkiye'ye 'yeşil ışık yakılmadığını' yazdı.

Güney Carolina Senatörü Lindsey Graham, terör koridoru oluşumunu engellemek için başlatılacak olan Pınar Barışı Harekatına ilişkin Türkiye'ye yönelik skandal ifadelerde bulundu.

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Graham, Suriye'nin kuzeyine yapılacak olan operasyon için Türkiye'ye "yeşil ışık yakılmadığını" yazdı.

ABD'li Senatör Lindsey Graham, Türkiye'yi hedef alan skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

"CHP ve HDP'nin kırmızı çizgisi"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Graham, "Türk hükümetine sesleniyorum. Suriye'nin kuzeydoğusuna girmek için yeşil ışık yakılmadı" dedi.

Graham, "Bu konuda Kongre'de aşmamanız gereken bir kırmızı çizgi olarak görmeniz gereken her iki partinin de desteğini alan büyük bir itiraz var" ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kürtleri teröristlerle bir tutuyor

Kürtlerle teröristleri bir tutan Graham, 'Kürtlerin yanında dur' etiketini kullanarak yaptığı paylaşımda, "Kırılgan bir ilişkiden geriye kalanları da yok etmek istiyorsanız, Suriye'de askeri bir işgal bu işlevi görür" diye ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Köpek döver

Lan ........... daha öğrenemedinmi T.C eski T. C değil gelir ..........

İktidar üyesi biri ...

İktidar üyesi birisi çįkıp, Ey Amerika senin Suriyede Irakda ne isin var diye neden sormaz acaba?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23