• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den açıklama! Rusya ve Suudi Arabistan bize saldırıyor

Yeniakit Publisher
2020-03-13 11:00:00 - 2020-03-13 11:04:11
ABD'den açıklama! Rusya ve Suudi Arabistan bize saldırıyor

Amerikan Enerji Üreticileri Birliği, petrol piyasasında Rusya ve Suudi Arabistan'ın yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) 'faydalandığını' ileri sürdü. Fox Business’e konuşan Enerji Üreticileri Birliği İcra Komitesi üyesi Harold Hamm, Rusya ve Suudi Arabistan’ın piyasayı petrole boğarak ABD’li üreticilere “saldırdığını” iddia etti.

Amerikan Enerji Üreticileri Birliği’nin, başta Rusya ve Suudi Arabistan olmak üzere bazı ülkelerin petrol piyasasında damping yapıp yapmadıkları anlamak için soruşturma yapacağı belirtildi.

Fox Business’e konuşan Enerji Üreticileri Birliği İcra Komitesi üyesi Harold Hamm, Rusya ve Suudi Arabistan’ın piyasayı petrollerine boğarak ABD’li üreticilere “saldırdığını” iddia etti.

“Onlar, bu sektör üzerinde odaklanmak ve onu mahvetmek için koronavirüs pandemisinden faydalanıyor” diyen Hamm, “Onları durdurabilir miyiz? Elbette yapabiliriz” diye ekledi.

Trump Putin’in forsunu kırdı! Rusya'ya karşı yeni cephe" target="_blank">
Trump Putin’in forsunu kırdı! Rusya'ya karşı yeni cephe
Trump Putin’in forsunu kırdı! Rusya'ya karşı yeni cephe

Dünya

Trump Putin’in forsunu kırdı! Rusya'ya karşı yeni cephe
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYH8N ERG8N8Z EWET

Naiflik kelime anlamı olarak saf ve temiz düşünceli gibi anlamlar taşır. Kelimenin anlamıyla Rusyanın kader düğümünün putinden ve putinden sonraki dönüm noktası. Mevcut haliyle Rusya federasyonunu bir arada tutan kimlik. Bu kimliğin baş aktörüde Rusyayı eski gücüne kavuşturan bir putin. Mevcut yapısıyla halef -selef ilişkisini doğuracak Rusyanın ağır sorunlarını üstlenecek muhalefet lideride yok. Enyakın itibariyle, iyi ilişkilerden doğan Devlet baskanlığının sorumluluğunun; değisik zaman ve aralıklarında nöbetleşe birlite götüren bir medvedev de putin tarafından etrafından uzaklaştırılarak, "belkide öyle uygun görülerek"ulusal güvenlikte. Rusya'da demokrasi daha başlangıcında, ülkedeki pek çok vatandaş demokrasiyle ne yapacağı bile bilmiyor. Bu aşamada putin bu eksikliği tüm alt yapısıyla tamamlayarak acilen Totaliter görünümlü Rus devlet yapısından kurtulup Demokratik yapısı kuvvetli federasyon yapısını taşıyan bir yönetim kimliğini ülkesine getirmeli. Putine Yaş olarak da otokritik yönetim tarzını daha öteye taşıması için verilen darbe niteliğindeki bir yetki Rusyayı fidel castronun ülkesi Kübaya çevirir ki; (Esete aynı sratejik hedefin peşinde) bu Tüm Demokratik ve insanı yapıyı durdurarak Rusyayı iyice kapalı kutu haline getirir. Çözüm: sandık, millet iradesi ve eşgüdüm yapısı kuvvetli, Demokratik bir Rusya.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23