• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Ve en sonunda karar çıktı! Icardi resmen muradına erdi

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Ve en sonunda karar çıktı! Icardi resmen muradına erdi

Galatasaray'ın eski yıldızı Mauro Icardi, Wanda Nara ile evliliğinin resmen sona erdiğini açıkladı. Milano Mahkemesi'nin boşanma kararı verdiğini duyuran ve şu anda kulüpsüz olan Arjantinli futbolcu, Nara'nın aylık 250 bin avroluk nafaka talebinin reddedildiğini ifade etti.

#1
Foto - Ve en sonunda karar çıktı! Icardi resmen muradına erdi

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra henüz yeni bir takımla anlaşmayan Mauro Icardi, uzun süredir boşanma sürecinde olduğu Wanda Nara ile evliliğinin resmen sona erdiğini duyurdu. Arjantinli futbolcu, Milano Mahkemesi'nin boşanma kararını verdiğini açıklayarak Kasım 2024'te başlattığı hukuki süreçte beklediği sonuca ulaştığını ifade etti. Icardi, mahkeme kararının ayrıntılarını da kamuoyuyla paylaştı.

#2
Foto - Ve en sonunda karar çıktı! Icardi resmen muradına erdi

Icardi'nin açıklamasına göre mahkeme, Wanda Nara'nın aylık 250 bin avroluk nafaka talebini reddetti. Mahkeme, Nara'nın kendi geçimini sağlayabilecek yeterli gelir ve mal varlığına sahip olduğuna hükmetti. Nara'nın evlilik nedeniyle profesyonel kariyerinden fedakarlık yapmak zorunda kaldığı yönündeki gerekçenin de kanıtlanamadığı belirtildi. Bu nedenle boşanma sonrasında talep edilen telafi edici nafaka da kabul edilmedi.

#3
Foto - Ve en sonunda karar çıktı! Icardi resmen muradına erdi

Icardi'nin aktardığına göre mahkeme, Wanda Nara'nın evlilik süresince mesleki faaliyetlerinin gerilemediğini, aksine genişlediğini değerlendirdi. Kararda, Nara'nın İtalya'daki tanınırlığının Icardi ile yaptığı evlilikten etkilendiği yönünde ifadeler de yer aldı. Arjantinli futbolcu ayrıca yargılama giderlerinin üçte ikisinin Wanda Nara tarafından kendisine geri ödenmesine hükmedildiğini açıkladı.

#4
Foto - Ve en sonunda karar çıktı! Icardi resmen muradına erdi

Boşanmanın resmileşmesine rağmen eski çift arasındaki hukuki süreç tamamen sona ermedi. Icardi, mal varlığındaki bazı taşınmazların devrinin iptali ve mülklerin kendisine iadesi için Milano'da açtığı ayrı davanın devam ettiğini belirtti. Söz konusu davada henüz nihai karar verilmediği öğrenildi. Boşanma kararını yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiren Mauro Icardi, yaşadığı memnuniyeti açıklamasına da yansıttı. Arjantinli futbolcu, "Bugün bu kararı ve yeni bir dönemin başlangıcını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23