• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Ünlü anketçi Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı: İki taraf da kahrolacak

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Ünlü anketçi Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı: İki taraf da kahrolacak

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş katıldığı bir canlı yayında AK Parti ve MHP'nin oylarını açıkladı. Muhalefeti üzecek rakamlar veren Aktaş, sol kanadın neden iktidara gelemediğini açıkladı.

#1
Foto - Ünlü anketçi Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı: İki taraf da kahrolacak

TGRT Haber canlı yayınında konuşan İhsan Aktaş, Özgür Özel tarafından kurulan Yeni Parti ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

#2
Foto - Ünlü anketçi Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı: İki taraf da kahrolacak

İhsan Aktaş yaptığı değerlendirmede, "Bugün Cumhur İttifakı'nın oy oranları yüzde 45 civarında. AK Parti'nin oy oranı 34-35 bandında, MHP'de yüze 8 olarak öne çıkıyor ama biliniyor ki her seçimde ölçülenden iki puan fazla oy alıyorlar. Yüzde 45'lik kale gibi bir kale var.

#3
Foto - Ünlü anketçi Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı: İki taraf da kahrolacak

Diğer tarafta iki parti var. CHP ve Yeni Parti. Neden muhalefet iktidar olamadı? CHP ne yaparsa yapsın kitlesi sürekli arkasında durdu. CHP seçmeni talepkar olmadığı için böyle bir durum ortaya çıktı. Yeni Parti'nin arkasında koşulsuz destek büyüsü bozuldu. Gençler mesela 'yurt dışına gitmek istiyor' diyorlar. Yani sürekli Toplumun önüne umut yerine umutsuzluk koyuyorlar. İşte siz bu gibi birçok şeyi yaparsanız iktidar olamazsınız.

#4
Foto - Ünlü anketçi Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı: İki taraf da kahrolacak

Muharrem İnce'yi, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedefe koydular. Sürekli itibarsılaşma politikasına gittiler. Yeni Parti eski medya ile devam ediyor. Canlı yayınlarında Kuran kurslarını hedef alıyorlar. Halk bunları da unutmuyor, etkileniyor. CHP ile Yeni Parti arasında taban paylaşımı uzun sürecek gibi duruyor" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oosy

Seçimden evvel ki anketler öyle gözükebilir ama emekli ve işçinin durumu ortada. Piyasalar, marketler dize getirilmesse ak partiye seçimde bir tokat veya ikaz vurulabilir. Birde yapacağız denilip bazı kesimlerden çekinilerek düzeltilmeyen kanunlar iktidarın başını yakacak gibi gözükmektedir. Benden söylemesi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23