• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Yeniakit Publisher
Son anket CHP’ye darbe vurdu! Ekrem İmamoğlu’na "yüzde 74" şoku

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Son anket CHP’ye darbe vurdu! Ekrem İmamoğlu’na “yüzde 74” şoku

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gezici Araştırma sahibi Murat Gezici, CHP seçmenine yönelik yapılan araştırma sonuçlarını paylaştı. Gezici, "CHP'ye oy veren seçmenin yüzde 74'ü Ekrem İmamoğlu'nu siyasi tutuklu olarak görmüyor. Şaibeli bir şekilde yolsuzluk yaptığı iddiasını kabul ediyor." ifadelerini kullandı.

#1
Foto - Son anket CHP’ye darbe vurdu! Ekrem İmamoğlu’na "yüzde 74" şoku

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gezici Araştırma Başkanı Murat Gezici, CHP seçmenine yönelik son araştırmanın çarpıcı sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Ankete göre seçmenin büyük çoğunluğu Ekrem İmamoğlu'nu siyasi tutuklu olarak görmüyor.

#2
Foto - Son anket CHP’ye darbe vurdu! Ekrem İmamoğlu’na "yüzde 74" şoku

Habertürk yayınında elde ettikleri çarpıcı verilere dikkat çeken Gezici, "Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy veren seçmenin yüzde 74'ü Ekrem İmamoğlu'nu siyasi tutuklu olarak görmüyor. Şaibeli bir şekilde yolsuzluk yaptığı iddiasını kabul ediyor." dedi.

#3
Foto - Son anket CHP’ye darbe vurdu! Ekrem İmamoğlu’na "yüzde 74" şoku

Gezici, bu oranın doğrudan CHP'ye oy veren seçmen grubunu kapsadığının altını çizdi. Araştırma sonuçlarının detaylarına değinen Gezici, parti tabanının yaşanan hukuki süreçlere ve kamuoyuna yansıyan iddialara yönelik bakış açısının anket verilerine net bir şekilde yansıdığını ifade etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23