Mou saha dışında kolları sıvadı! Adil şampiyonluk vurgusu…
Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, İngiliz TNT Sports'a ana gündem maddesi Galatasaray olan bir röportaj verdi.
Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, İngiliz TNT Sports'a ana gündem maddesi Galatasaray olan bir röportaj verdi.
Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, TNT Sports'a verdiği röporatjda Galatasaraylıları çıldırtacak açıklamlar yaptı.
- Burada Türkiye'de sadece bir futbol rekabeti değil, şampiyonluğu belirleyen tek bir kulübün egemen olduğu bir sistem var. - Bu hoş kokmuyor (gülerek). Fenerbahçe, Galatasaray'ın hakimiyetini kırmak için çaresizce çabalayan bir kulüp. Ancak bu bir futbol hakimiyeti değil, daha ziyade egemen bir sistem.
- Ve bu da işimizi gerçekten zorlaştırıyor. Büyük bir kulüpte çalışıyorum, şeffaf ve temiz bir kulüp. Türkiye şampiyonluğunu en adil şekilde kazanmak ve temizlemek istiyorum.
- Daha iyiye doğru değiştim. Geçmiştekinden daha iyi bir koç olduğumu düşünüyorum, daha fazla deneyimim var ve her şey bana deja vu gibi geliyor.
- Kendimi daha az, başkalarını, oyuncularımı, yöneticilerimi, kulübümün taraftarlarını daha çok düşünüyorum.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23