• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
İzmir'de mahalle ayağa kalktı!

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

İzmir'de mahalle ayağa kalktı!

İzmir'in Konak ilçesinde mahalle sakinleri, çöp ev olduğu öne sürülen bir daireden yayılan ağır koku ile fare ve haşereler nedeniyle tepki gösterdi. Yıllardır devam eden sorunla ilgili yaptıkları başvurulardan sonuç alamadıklarını belirten vatandaşlar, dairedeki yangın riskine dikkat çekerek yetkililerden acil müdahale istedi.

#1
Foto - İzmir'de mahalle ayağa kalktı!

İzmir'in Konak ilçesi 2'nci Kadriye Mahallesi 628 Sokak sakinleri, mahalledeki komşularının evinden yayılan kötü kokular ve haşere istilası nedeniyle zor günler geçiriyor. Çöp ev olduğu iddia edilen 3 katlı apartmanın temizlenmesi için defalarca yetkililere başvuruda bulunan vatandaşlar, bir türlü sonuç alamadıklarını belirterek isyan etti.

#2
Foto - İzmir'de mahalle ayağa kalktı!

"KOKUDAN DURAMIYORUZ" Mahalle sakini Kamil Öztürk, "Bu evdeki kadın çöpleri topluyor ve biriktiriyor. Ben 17 senedir buradayım, yıllardır burada çöpler var. Çöplerden dolayı burada yangın da oldu. Defalarca Konak Belediyesine şikayet ettik.

#3
Foto - İzmir'de mahalle ayağa kalktı!

Tutanak tutuyorlar ama bir sonuç alamıyoruz. Herkes şikayetçi. Kokudan duramıyoruz, rahatsız oluyoruz. Çöpleri satacaksa biz yardımcı oluruz. Biz burada bu çöplerin kokusuyla uğraşıyoruz. Yetkililer bunu temizlesin" dedi.

#4
Foto - İzmir'de mahalle ayağa kalktı!

"ÇÖPLERDEN DOLAYI DÜKKANIMI KAPATIYORUM" Mehmet Şerif Toktaş ise "Bütün apartman çöp dolu. 3 katında da çöp var. İki sefer yandı burası. Bize zarar veriyor. Ben bu çöplerden dolayı dükkanımı kapatıyorum. Benim dükkanım da yansaydı bunun hesabını kim verecek. Zabıtalar temizleyeceğiz diyor ama ilgilenmiyorlar. Şikayetçiyiz. Bu pislik yüzünden burada duramıyoruz. Dükkanımıza fareler giriyor" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23