Iraklı kadınlara 'göletten ördek çaldılar' iftirası atmışlardı! Gerçek bambaşka çıktı
Bahçeşehir Gölet’te ördekleri çantasına koyarak götürdükleri iddia edilen kadınların ördekleri çalmadığı emniyetin açıklamasıyla ortaya çıktı.
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Bahçeşehir Gölet’te ördekleri çantasına koyarak götürdükleri iddia edilen kadınların ördekleri çalmadığı emniyetin açıklamasıyla ortaya çıktı.
Ördekleri 3 aydır beslediklerini ifade eden Irak uyruklu Zeynep El Zuheyri, "Büyüdükleri için sesleri çok çıkıyordu. Komşular rahatsız oldular. Rahatsızlıktan dolayı biz de oraya bırakmak istedik. Bunlar evde yaşadığı için göle bırakırsak öleceğini söylediler. O yüzden bırakmadık." dedi.
Bahçeşehir'de bir kadının Gölet'teki ördekleri çantasına koyarak götürdüğü yönünde sosyal medyada yayılan görüntüler gündemde yer bulmuştu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamayla konunun aslı ortaya çıktı.
Yapılan çalışmalarda parkın güvenliğinden sorumlu personel ile görüşen polis ekipleri ördeklerin Irak uyruklu Zeynep El Zuheyri isimli kadına ait olduğunu belirledi.
3 ay önce Ramazan ayında Eminönü’nden ördekleri aldıklarını ifade eden Zeynep El Zuheyri, “Evde büyüttük. Biz de gittik. Bahçeşehir’de ördekler olduğunu gördük. Biz de ‘bunlar büyüdü’ dedik. Evde ses yapıyordu. Oraya gittiğimizde ördekleri bırakmamıza görevliler izin vermedi. Biz de ördeklerimizi geri getirdik. Oradakiler bizim fotoğrafımızı çekti. ‘Bunlar benim ördeklerim, fotoğrafımızı çekme’ dedim. Fotoğrafımızı çektiler. Polis de gelip ifademizi aldı." diye konuştu.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23