• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
Acı veren görüntü! 5,5 ton karpuz heba oldu

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
2022-06-11 18:56:36

Acı veren görüntü! 5,5 ton karpuz heba oldu

Ankara'nın Mamak ilçesinde etkili olan sağanak sonrası suya kapılan 5,5 ton karpuz heba oldu.

#1
Foto - Acı veren görüntü! 5,5 ton karpuz heba oldu

Ankara’da etkili yağıştan ötürü meydana gelen sel, karpuz satan seyyar satıcıların mallarını da beraberinde götürdü. Suya kapılan 5 buçuk ton karpuz heba olurken, satıcılar sel sularından son anda kurtuldu.

#2
Foto - Acı veren görüntü! 5,5 ton karpuz heba oldu

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Şemsettin Günaltay Caddesi’nde kamyon kasasında karpuz satan Resul Çeker ve İlhan Aras, aniden bastıran sele karşı hazırlıksız yakalandı. Aras ve Çeker’in kamyonlarında bulunan yaklaşık 5 buçuk ton karpuz sele kapılarak heba oldu.

#3
Foto - Acı veren görüntü! 5,5 ton karpuz heba oldu

Suya kapılmaktan son anda kurtulan Aras ve Çeker ise 30 bin lira zararları olduklarını söyledi.

#4
Foto - Acı veren görüntü! 5,5 ton karpuz heba oldu

Olay anını anlatan Resul Çeker, “Ortağımla buraya karpuz indirmiştik. Birden bir yağmur yağmaya başladı. 10 dakika sonra insan boyunda sel geldi. Kamyonla önüne set çekelim dedik. Koca kamyonu sel geri attı. Yukarıdan baktım, su seviyesi yükselince arabayı çektik. Bütün karpuzlarımız döküldü. Yapacak hiçbir şeyimiz yok. Bazı insanlarımız yardım etti ama yapabileceğimiz hiçbir şeyimiz yoktu, bakakaldık. 5 buçuk ton karpuz indirmiştik. 30 bin liraya yakın zararımız var” dedi.

#5
Foto - Acı veren görüntü! 5,5 ton karpuz heba oldu

İlhan Aras ise, “Yağmur başladı yukarıdan bir hengame geldi. Hiçbir şey anlamadık. Saniyeler bile sürmedi. Karpuzlarımız caddelerde geziyor. İnsan boyunda su geldi. Su tezgahı aldı yürüdü. Bu işin sonu kötü. 5 buçuk ton karpuza yazık oldu. Bizim zararımız büyük. Dükkanların da içi su dolu” ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23