• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“Görevimiz ayrılmak değil! Uyarmaktır!”

06 Eylül 2019
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Allah (cc) hepimizi affetsin! Hepimiz imtihan ediliyoruz! Kulların imtihanı olduğu gibi kavimlerin, toplumların ve milletlerin de imtihanları vardır. Hele ki toplumları yöneten ya da yönetmeye talip olanlar için bu imtihan zorlu ve meşakkatli olabilir! Millet ve devlet olarak ve dahi Ümmet olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz! 

Hepimiz böyle zamanlarda yazdıklarımıza, söylediklerimize, attığımız adımlara ve vereceğimiz kararlara dünden çok daha fazla dikkat etmek zorundayız! Hırsımız ve kinimiz, aklımızın ve İmanımızın önüne geçmemeli!

Biz Müslümanlar, birleşmemek üzere birleşme hastalığını ne zaman terk edeceğiz?

“Birlikte rahmet, ayrılıkta azab vardır!” gerçeğine ne zaman döneceğiz?

Peygamber Efendimizin güzide Ashabını Cemel Meydanında İktidar için birbirine vuruşturan şeytani Siyonist nifak güçleri, bugün de bizi birbirimize vuruşturmanın planını eyleme koydular!

Kınından çekilmek istenen ve dahi çekilen kılıçlar, bin pişman olmadan, ah vah etmeden yeniden kınına sokulmalıdır!

Belediye Başkanı, Milletvekili, Bakan, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olunmadan da Dinimize ve Vatanımıza hizmet edebiliriz” gerçeğini fiilen yaşayan ve yaşamaya devam eden bir kardeşinizim!

Daim ve kaim olan makamlardır, o makamlara gelenler ise her daim geçicidir. Vazifeler biter ve giderler. Makamlara gelme ve kalmak için nedir bu doyumsuzluk?

Nedir bu ihtiras ve nedir bu Mal ve Makamkolik hastalıkları?

Allah (c.c), azan nefislerimizi zikirle, şükürle, dua ve tefekkürü mevt ile terbiye eden kullarından eylesin!

Başsızlık ve iktidarsızlığın acı sonuçları yüz yıldır mazlum Coğrafyada yaşanırken, ufukta görülen uyanış ve diriliş ışıklarını söndürmeye sebeb olacakları Allah ve salih kulları asla affetmeyecektir!

Bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor” yerine “Bir Makam uğruna ya Rabb! Ne Yıldızlar batıyor!” Acı gerçeğini görmek istemediğimizden bu uyarı görevini yapıyoruz!

Geçmiş tarihimiz bunun canlı şahididir! 

Ders alınırsa tarih tekerrür etmez inşAllah!

İşte Selçuklu! İşte yıkılan Cihan ve Cihad devleti Osmanlı!

Kardeş kavgalarından sadece kalleşler bayram ettiler! Hatasız insan ve hatasız İktidar olmaz! Olamaz!

Görevimiz ayrıştırmak ve ayrılmak değil uyarmak olmalıdır!

Asırlık Milli Mücadelemizin bugünki lideri Tayyib kardeşimizi yalnızlaştırmak, onu ve şahsında Milli Davamızı yutmak isteyen Masonik şer cephenin ekmeğine yağ sürmektir!

Dış ve iç mihrakların tahriklerine, teşviklerine ve alkışlarına aldanarak ihtilaf ve iftirak bayrağını açan kardeşlerimize yol yakınken yuvalarına acilen dönmelerini tavsiye ediyorum.

Mukaddes Beldelerin muhafazası hatırına, Filistin Direnişi hatırına ve ağlayan Mazlum Coğrafyanın hatırına uyarıcı olalım ama asla ayrılıkçı olmayalım!

Aksi halde geçmişte yapılan devasa hizmetlerin sevabından mahrum olduğumuz gibi doğacak zulümlerin suç ortakları oluruz! 

Allah korusun!

İktidar sorumluluğunu omuzlarında taşıyan kardeşlerimiz de ayrılığa zemin hazırlayacak tuzakları bozmakla mesuldürler! “Hesabilerin” yerine “Hasbi” kadroları acilen görevlere getirerek; erken evlilik, nafaka, İstanbul Sözleşmesi gibi uygulamalardan doğan mağduriyetlere karşı önlemler alarak geçmişte yapılan vahim yanlışlıkları acilen kaldırmalı ve tabanın öfkesini ve kırılganlığını acilen önlenmelidir!

Senelerdir ilgi ve çözüm bekleyen Sivas Davası, Selam-Tevhid Davası ve 28 Şubat mağdurlarıyla kucaklaşılmalı, Adaletin tecellisini bekleyen ve iftiraya kurban edilen binlerce mazlum fetözedelere acilen sahip çıkılarak, KHK ile görevden alındıktan sonra komisyonlarda haksızlık yapıldığı netleşenler görevlerine dönmelidirler!

Ve İktidarımız; faiz belasından acilen kurtularak işçinin, esnafın, işsizin, köylünün ve milyonlarca  alt ve orta direğin isyanlara varan feryatlarını ve Erken Emeklilikte Yaşa Takılan yüzbinlerce mağdur kardeşlerimizin sıkıntılarını acilen sevince dönüştürmelidir!

Ve netice; “Ey iman edenler! Allah için gerçeğe şahitlik ederek adaleti tam yerine getiren dosdoğru şahitler ve Hakimler olun; bir kişi veya topluma karşı duyduğunuz öfke, onlarla ilgili vereceğiniz kararlarda sizi adaletsizliğe sevk etmesin! Siz her zaman, herkese karşı adil davranın! Çünkü Allah’ın sevgisini kazanmak, yani iyilik veya takvaya ulaşmak için en uygun olan davranış, düşmanlarınıza karşı bile olsa, adaletten zerre kadar ayrılmamaktır! O halde Allah’tan gelen ilkeler doğrultusunda hayata yön vererek kötülüklerden titizlikle sakının! İyi bilin ki Allah, yaptığınız her şeyden haberdardır.

Adaletli davranmanız başkalarından çok size fayda verecektir” (Maide S. 8) ilahi ölçüsü ayrılık ateşini söndürecek şaşmaz ilacımız olmalıdır!

Allah(c.c), tefrika gibi her türlü fitnelerin tuzaklarından hepimizi korusun. Şer tuzakları hayır tuzağıyla bozsun. İttihada ve ittifaka çalışanların yar ve yardımcısı olsun! Arabulucuların sayısını çoğaltıp, arabozucuların oyunlarını bozsun ve etrafımızdan uzak etsin! Amin.

İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selâm, sevgi ve duayla...

Not: Beraber yürüyüp, beraber ıslandığımız dava kardeşimiz Avrupa Milli Görüş’ün Üniversitelerden Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcımız, 20. Dönem Konya Milletvekilimiz Abdullah (Asım) Gencer kardeşimize Allah rahmet etsin!

Makamı sevenleriyle Cennet olsun!

Ailesine başsağlığı ve sabır lütfetsin!

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Saim yüceur

Hocam selamunaleykum mevla teala ümmeti muhammed aleyhisselam a af ve afiyet versin âmin siz değerli büyükler görüşerek yazarak anlatarak uyardınız millet te sesli düşünerek uyardı sandıkta uyardı lâkin sayın c.baskani kimseyi duymadı görmedi bu gidişe vede gidişatın hızlanmasına sebep oluyor sahsim adına buna hem üzülüyor hemde kendime kızıyorum hem siyasetten hem siyasiden artık uzak durucam halim tam piskologluk oldu vessalam

Mustafa Erdoğan

Saygıdeğer Hocam, Allah razı olsun. Biz Ak Partili bürokratlar dururken ne kadar komünist- kafir varsa boş kadrolara AKP’li bakanlar tarafından atandı. Biz homurdanınca da bize “2 kişiden birinin oyunu aldık, elbette Solcu kardeşlerimize de kadro vereceğiz!”diyerek savunma yaptılar! Biz göreve talip olunca “Görev istenmez verilir!” Dediler. İktidar olduk; boş kadrolara atanan seyyar kıbleli bu şerefsizler yüzünden muktedir olamadık. Bu Kanserli Hücre şeklinde faaliyet gösterenlerin temizlenmesi mümkün değil. Dolayısıyla tüm bu yapılanları biz fazlasıyla hak ettik! Bir şey söylemeye hiç hakkımız yok! Reis yeniden partiye çeki-düzen verecekmiş! Hepsi hikaye, gemi batmak üzere! Sanayi ve Teknoloji bakanlığında 55 yaş altındaki Ak Partili 50 üst düzey bürokratı emekliliğe zorlamak için doğuya sürerken 70 yaşındaki bürokrasiden bihaber adamı Bakan Yardımcısı yaptılar! Bu sürgünlerde AKP’li bakanın imzası vardı, CHP’nin değil! Onlar, şerrinden emin oldukları için, dostlarını kendilerinden uzak tuttular. Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de; düşmanlarını yakın tuttular. Yakın tuttukları düşmanları dost olmadı. Ama uzak tuttukları dostları düşman oldu. Herkes düşman safında toplanınca yıkılmaları mukadder oldu. Selvi gibi ümitler Döndü birer iğdeye, Geçti Bor’un pazarı Sür eşeğini Niğde’ye!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23