• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İTÜ, Ayazağa kampüsünde ''Sol'' görüşlü terör yandaşları Müslüman öğrencilere saldırdı

Yeniakit Publisher
2016-03-02 17:11:00 - 2016-03-02 22:13:38

İstanbul Teknik Üniversitesi, Ayazağa kampüsünde Sol görüşlü terör yandaşları Suriye devrimi ile ilgili dağıtılan bildiriyi vermek istemeyen Müslüman bir bayana ''tehdit'' ederek saldırdı. Saldırı sonrası Fakülte'nin İnşaat mühendisliği mescidini de basmaya kalkan vandallar Müslüman öğrencileri adeta linç etmek istedi. Olaya müdahale etmeye gelen Çevik kuvvet ekipleri 5 Müslüman öğrenciyi tutuklaması ise kafaları karıştırdı

YENİAKİT.COM.TR - Üniversitelerde sol vandalizmi bitmiyor.


Geçtiğimiz aylarda İstanbul Üniversitesinde ''DAEŞ'' bahanesi ile müslüman öğrencilere saldıran Sol görüşlü ve PKK yandaşı sözde öğrenciler bu sefer İstanbul Teknik Üniversitesinde sahne aldı!


Yaklaşık 3 gündür İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsünde Suriye devrimi ile ilgili panel ve çalışma yapan müslüman öğrenciler adeta sindirilmeye çalışılıyor.

Kampüste bulunan DHKP-C ve PKK'ya yakın sol görüşlü vandallar bugün öğlen saatlerinde Ayazağa kampüsü Ana yemekhane'de 5 yıldır zalim despot Beşar Esed'in zulmü altında inleyen mazlum Suriye'li Müslümanlara dikkat çekmek amaçlı dağıtılan bildiriyi toplamak istedi. Bildiriyi vermek istemeyen müslüman bir bayan ise vandallar tarafınfan ''tehtit'' edilerek saldırıya uğradı!


Yaklaşık 10 kişilik grup tarafından darp edilmeye çalışan bayan okulun özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile birlikte kurtarılabildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Olay sonrası Üniversite'nin İnşaat fakultesi kampüsünde Namaz ibadetini gerçekleştiren Müslümanlara karşı birleşen ''kollektif'' terör vandalları mescid dışında bulunan ve namaz kılmaya hazırlanan müslümanlara saldırdı 


Saldırıda Sopa ve soda şişelerininde olması sol terör yandaşlarının ne denli gözü dönmüş olduğunu adeta kanıtlar nitelikteydi.


Olayların büyümesi ve Üniversite güvenliğinin yetersiz kalması sonucu olay yerine çok sayıda Çevvik kuvvet ekibi gönderildi.
Bölgeye gelen ekipler Sol vandalları görmezden gelerek, 5 müslüman öğrenciyi gözaltına aldı.

İTÜ'lü öğrenciler ''istanbul Teknik Üniversitesindeki Müslümanlara karşı yapılan sindirme politikalarının artık katlanamayacak duruma geldiğini, bu olaylarla birlikte Üniversite dekanlığının bir an önce harekete geçip kollektif yapıları engellemesi'' gerektiğini ifade etti.


Gözaltına alınan öğrenciler ifadeleri alınmak üzere götürülürken olaylar halen devam ediyor...

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23