• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş’ta “malı götürüyorlar” Kemal Bey

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yılmaz

CHP'yi yalayan sanatçı nasıl ki yalaka olmuyorsa, zenginleşen CHP'li siyasetçi de malı götürmüyor onların dünya görüşüne göre. Kemal efendi yerel seçimlerde namus sözü veriyor ve kimse işten çıkartılmayacak diyordu, bir çok belediyelerinde işçiler atıldı, ee tabi bunu da kul hakkı olarak görmez kendisi.Namussuz siyaset eksik onu da biz getireceğiz derken çok ciddiymiş, ALLAH'dan korkmayan bizler derken de öyle.Bilecik,Menemen ve diğer belediyelerinde yenilen kul haklarını kim yedi peki!?
  • 4 Yıl Önce

adil gerçek

CHP demek, Yolsuzluk demektir ! Kimse aksini iddia ve ispat edemez..! O zaman şu sonuç çıkıyor ortaya : Olan-biten ne KK'nın ne de diğer CHP ileri gelenlerinin umurunda değil ! Olamaz da zaten...Onun havuzlu villasını, giydiği "Etro" gömleği, kızının Ataşehir'deki dairesini bizler ortaya çıkartmıştık. Ne oldu, yüzleri kızardı mı ? Ne gezeer !
  • 4 Yıl Önce

Erkan Aydın

Zekeriya Say ve Ersoy dedenin pr Ajansı gibi çalışmışsın Murat bey ama haklısın çocuk mahalle temsilcisine kadar bulmuş. Allah razı olsun seviyoruz sizleri
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23