• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Kanal İstanbul’a ilişkin bir açıklama geldi. Soylu, "Kanal İstanbul üzerinden deprem manipülasyonuyla siyaset yapmak, mesnetsiz ifadelerle milleti ürkütmek ve bilimi istismar etmek bu ülkenin iddialarına yapılan kötülüktür" dedi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ÜLKEYE YATIRIM YAPILMASINI HİÇ İSDEMEDİLER İSDEMEZLER.

CHP ZİHNİYETİ DEVAM EDİYOR GEÇMİŞE BAKIN ILK KÖPRÜ YAPILIRKEN NE KADAR KARŞI ÇIKMIŞLAR.
  • 7 Yıl Önce

Tarafsız

Devlet televizyonu Trt'nin ekranlarında “Hazreti Nuh'un cep telefonu vardı, Nuh'un gemisi nükleer enerjiyle çalışıyordu, tufan sırasında insansız hava aracı kullanıyordu” diyen bilim insanımız, bu defa Kanal İstanbul'la alakalı açıklama yaptı… “Karadeniz'in altında 500 milyon metreküp hidrojen sülfür gazı var, Karadeniz'in altında mağma çıkarsa, yüzlerce atom bombası kadar patlama olur, İstanbul Boğazı tamamen yıkılır, Kanal İstanbul'a ihtiyaç var” dedi. ★ Bilahare, bir başka bilim insanımızın, dört yıl önce ahaber'de açıklama yaptığı ortaya çıktı… “Vatikan kaynaklarından öğrendim, Tapınak Şövalyeleri'ne ait kayıp 10 gemi Büyükçekmece körfezine geldi, bu kayıp gemilerde Tapınak Şövalyeleri'nin Fransa'dan kaçırdığı hazinesi var, sayın cumhurbaşkanı bu konuyla alakalı bilgiye sahip, küresel güçlerin sayın cumhurbaşkanımıza yüklenmesinin en önemli sebebi Kanal İstanbul'dur” dedi. ★ Amerika'yı Kolomb'un keşfetmediğini açıkladılar. Kolomb'un gemisiyle Küba'ya geldiğinde cami gördüğünü açıkladılar. Marmaray'ı Abdülmecid dedemizin çizdiğini açıkladılar. Akdeniz'in “white sea” olduğunu açıkladılar. Kudüs'ün başkent olmasına izin vermediğimiz için, Amerikalıların savaş gemisinden suni deprem yaptırdığını açıkladılar. Dış güçlerin Akp'li belediyeleri zor durumda bırakmak için, iklimleri manipüle ederek şiddetli yağmur yağdırdıklarını açıkladılar. Google'ı padişah Abdülhamid'in icat ettiğini açıkladılar. Shakespeare'ın Müslüman olduğunu, asıl adının Şeyh Pir olduğunu açıkladılar. Karl Marks'a Das Kapital'i cinlerin yazdırdığını açıkladılar. NASA'nın Türkiye'ye geldiğini, uzayda bozulan uyduların cinler tarafından tamir edilmesi için yardım istediğini açıkladılar. Saniyede 300 bin kilometre hızla giden silahlar yaptığımızı açıkladılar. Dünyanın yuvarlak olmadığını, aslında düz olduğunu açıkladılar. Elbiselerimizi çıkarmadan sevişmemiz gerektiğini açıkladılar. Ketçapın şehvet yaptığını açıkladılar. Tübitak bilim fuarında Tillo evliyalarının kerametlerini açıkladılar. Akp'den önce Türkiye'de buzdolabı olmadığını açıkladılar. Türkiye'de cahil kesimin ferasetine güvendiklerini, ülkeyi cahil halkın ayakta tutacağını açıkladılar. ★ “Deve sidiği şifalıdır” diyen akademisyen henüz Kanal İstanbul'la alakalı fikrini beyan etmedi. ★ Karadeniz'de yüzlerce atom bombası kadar patlama olacağını duyunca endişelendim tabii… Hazreti Nuh'a whatsapp'tan mesaj attım, “abi böyle bir tehlike var mı?” diye sordum. “Valla birader, ben nükleer gemiyle alt tarafı tufandan zor kurtuldum, siz bu zekayla binmişsiniz bir alamete, gidiyorsunuz kıyamete, sizi Indiana Jones bile zor kurtarır” dedi.
  • 7 Yıl Önce

mehmet

NE DEMİŞ ŞAİR; Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz, Mesele kanal projesini birilerinin kıt kafasına anlatmak deeğil,mesele cehape neye karşı çıkmışsa aksi her zaman millet ve ülke menfaatine olmuştur.SONUNA KADAR YANINDAYIZ REİS TAM YOL İLERİ BIRAK HAVLASINLAR..
  • 7 Yıl Önce

meramlı

demek ıtıraz ettıklerıne gore ıyı yoldayız. durmak yok yola devam
  • 7 Yıl Önce

Özgün

Soylu bilimden bahsetmiş.
  • 7 Yıl Önce

Milli Şuur

Referandum Yap...Millet istemiyor...
  • 7 Yıl Önce

Cemşit

Senin seçimlerde insanlara attığın iftiraları ve yalancı siyasetini daha unutmadık!!! Senin söylediğin hiçbirşeye inanılmaz. Sen bu milleti koltuk davan için aldatacak birisin, unutmadık.....
  • 7 Yıl Önce

Hadra

Bence Kanal İstanbul İçin 1) Çevre Şehircilik Bakanlığı, 2) Teknik Üniversitelerimizin İşin Ehli olan İlim ve Tecrübeli Erbabı (Çevre profları,Deprem -Jeoloji,Jefizik-Profları, Tarih ve Coğrafya Profları, vb),3) İnşaat Mühendisliği Profları Konuşmalıdır. sn soylu PKK yı, Terörü,Bölücülüğü, Bitirsin, Emniyetimizi sağlasın ha Bir de şu Tren ,Marmaray, Metro ,Tramvay binme duraklarına girmeden kimlik sorgulama yapılmalıi Vatandaş acil işi var turnikeye girmeden kimliği sorgulanıyor ve gelen aracı kaçırıyor, binbir ah vah ediyor! Bence Eziyet değil Hizmet yapılmalı, bakınız nefretler ve sıkıntılar Muhalefete yarıyor. şu anda hizmet veren yönetime ciddi anlamda ters tepki yapıyor.
  • 7 Yıl Önce

Gençtürk

Adamın hasısın sayın bakan.40 senede bitirilemeyen pkk yı 4 senede hallaç pamuğu gibi attın.Hergün 4 er 5 er pkk lı örgütten kaçıp güvenlik kuvvetlerine sığınıyor.96 yıllık cumhurıyet tarihinin en başarılı iç işleri bakanı.Sayın Cumhurbaşkanından ALLAH razı olsun.Seni bu göreve getirdiği için.
  • 7 Yıl Önce

Adsiz

Kardesim Sen isine bak. Ic islerin le ugras. Gelecek islerle ugrasma. Kanal Istanbul gibi buyuk bir proje yapiyon elbette iftira, kara lama, durmak isteyen donkilotlar olacak. Sende Kayseriye olmadi konya ya yapsaydin.,kanal kayseri yada kanal konya kimse karsi gelmedi. Bak Tansu abla gayseriye yapacak ti Deniz kimse karsi cikmadi herkes deatek olmusdu. Hatta Bende gidip bedava iscilik ypacaktim. Cok eglence li diye. Vala bak. Biyiklarim uzamasinki gidecektim. Yaw birakin adamlar karsi dursun. Olmassa sivasa suveys kanal yapaesiniz.
  • 7 Yıl Önce

Kadir

Bilim kim siz kim, işsizliği çözün önce
  • 7 Yıl Önce

abdrhman

chpkk ne yapacağını şaşırdı şaşkın ördek misali terslerden dalıyorlar.
  • 7 Yıl Önce

Turgut

Akparti gecmiste ulkemize cok faydali hizmetlerde bulundu. Allah razi olsun Erdogandan. Ancak bu kanal isi pek mantikli ve gerekli degil. Toplum yararina bu projeden vazgecilmeli, oraya aktarilacak kaynak ulkemiz acisindan daha surdurulebilir bir projeye aktarilmalidir. Eger bu kanalda israr ederlerse, sonuclari itubariyle yuzde yuz basarisiz olmasi kesin olan bu kanal projesi Ak partinin sonu olur, daha kanal suyu gormeden Ak parti hurdaligina dunusur. Bu konuda inatcilik yapmak israr etmek, akli selim bir davranis degildir.. Bu kanalin ulkeye ekinomik yonden zarari haric, gelecekte hicbir faydasi olmayacaktir.. Sayin Baskan Erdogani seviyoruz ama bu yanlisra israr ederse de diyecek bir seyimiz yok. Zararin neresinden donulse kardir atasozumuz cok onemlidir.
  • 7 Yıl Önce

ali

bunlari yapanlarin isi memlekete hizmet etmek degil zaten, kotuluk ve laf uretmek
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23