• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mısır'daki protestolar dünya basınında! Küstah Suudi, Türkiye ve Katar'ı suçladı

Mısır'daki protestolar yerel basında kendisine yer bulamazken dünya basını protestoları, "Küçük ve nadir" olarak nitelendirdi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adem Evliya

Bu gösteriler neden kısa bir süre önce Mürsi sağken yapılmamıştı!
  • 7 Yıl Önce

Ahmet Faruk Çarıkcıoğlu

Mısır özgür olacak inşallah.
  • 7 Yıl Önce

EbuSaid

Bu isadami muhammed Ali buranın koclarinin bı benzeri olsa gerek.
  • 7 Yıl Önce

Eyman

Tüm Firavunların sonu gibi Sisi alçağının da sonu olacak elbet. Zafer inananların olacak.
  • 7 Yıl Önce

Muzaffer

Sisi gidince kim gelecek? Siyonizm mursiyi şehid ettikten sonra ikinci adıma, mısırı libya gibi yapmaya geçti. İhvanın binlerce yöneticisi sniperlı cıa mossad askerlerince şehid edildi. Ne kadar feraseti kararmış bir millet olduk. Bunu göremeyip seviniyoruz. Sisi gidince kim gelecek mısırın başına, kimse. Ve bop tıkır tıkır işliyor. Mısır libya gibi kendi içinde savaşan kabile devletlerine dönüşecek. Suriye gibi deaşlar cıkacak bakalım bu seferki deaşın adı ne olacak. Milyonlarca mısırlı göçü hiç bitmeyen kardeş kavgaları.
  • 7 Yıl Önce

Ankaralı

Despot yahudi mısır kardeş, zaten suudların kökeni yahudiliğe dayanıyor. Bunu 100 sene saklamayı başardılar. En sonunda köşe yazımda geniş şekilde bunların kökenini yazdım. Yerel gazete tabi.
  • 7 Yıl Önce

Despot yahudi mısır

Yahudi,Osmanlı düşmanı Suudilerin hiç hoşlarına gitmemiş!
  • 7 Yıl Önce

PORKODIJO

SUUDI DENILEN SOYSUZLAR YEMENDEKI MÜSLÜMANLARI KATLEDIYOR BUNLARI NEREYE YAZMALI BU SUUDI DENILEN SEYTANLAR IRANI SUCLUYOR BU SEYTAN SUUDILER KENDISI BINLERCE YEMENLIYI KATLEDERKEN NEDEN BUNLARDAN SÖZ ETMIYOR YAKINDA SUUDI DIYE BI SEYTAN KALMIYACAK BUNLARIN SUYU ISINDI AMERIKA IRANI TEHDIT EDIYOR YEMENDE AMERIKAN SILAHLARIYLAR ARABISTAN BINLERCE INSANI KATLEDERKEM A;ERIKA NEDEN SUSUYOR HEY AMRIKA DÜNYADAKI KATLEDILEN INSANLARIN %)90 AMERIKAN SILAHLARIYLA ÖLDÜRÜLÜYOR KATIL ISTILACI AMERIKA NEDEN BU SILAHLARI SUUDI ARABISTANA SATIYOR EN BÜYÜK KATLIYAMCI AMERIKA DENILEN SEYTANLARDIR.
  • 7 Yıl Önce

Yusuf Secmen

Bir Hulisi Akar, birkaç general, albay, ... çıkmaz mı, %52 ile MURSİ'Yİ seçen bu Milletin Ordusu'ndan.
  • 7 Yıl Önce

Mardinli hoca

Heydi aziz kardeşlerim büyük şeytan kuklası olan şeytanı sisiyi devirin.Nasrunmillahi ve fethun karib ve bessirisabirin bu kafir sisi düşerse bütün kâfir amarikanin kuklaları düşecekler birinci kukla amarikan suudisi ikinci kukla müslümanların azılı düşmanı olan BAE dir.İnşaallah sonları yaklaştı Allahu ekber vellillehilhamd selam mısır müslüman halkına selam olsun müslüman suudi halkına selam olsun BAE müslüman halkına lanet olsun onları islamdan uzaklastirana
  • 7 Yıl Önce

Alp

İNŞALLAH ZALİMLER MÜSTEHAKINI BULUR
  • 7 Yıl Önce

abdullah

korkunun ecele faydası yok..bütün canlılar ölümü tadacak... özellikle islam düşmanı dünyasını siyonistlere satan alçaklar, zulümlerinin ve alçaklığının hesabunu hem bu dünyada, hem de Allaha en ince detayına kadar verecek, kaçış YOK! Korkun firavunun MUSALARI GELİYOR!
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23