• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

NATO'dan 'Su-57' sorusuna ilginç tepki!

Türkiye'nin Rus yapımı Su-57 savaş uçağına ilgi duyduğu yönündeki haberlerle ilgili yorum yapmayı reddeden NATO temsilcisi, ilgili soruyu Ankara'ya yönlendirdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aaaa

Abd biliyor ki s 400 nasıl oldu ise su 57 de olur. Abd bizi oyalıyor. Biz acilen kendi uçağımız yapmamız lazım.
  • 7 Yıl Önce

Ekrem

Yıllardir nato ya deliler gibi hizmet eden Türkiye hak ettigi degeri asla gorememiş tam aksine devamli haklari suhistimal edilerek degisik bahanelerle ozellikle silah ve savunma konusunda Turkiye ye devamli baski uygulamis, on yilda bir gelenek haline getirilen darbelerin altindan nato ulkeleri ozellikle abd cikmistir.Turkiye asla bagimsiz bir ulke olamamistir. Abd nin ulkemizde onlarca ussu binlerce askeri varken bizim abd de bir tek ussumuz ve askerimiz bulunmamaktadir. Abd nere Turkiye nere, Hata cok eskiden yapilmis, buzim abd ile ne isimiz olabilir, bizim cografya olarak rusya ile isbirligi icinde olmamiz gerekirdi zaten ve bu zamaninda yapilmis olsaydi Turkiye su anki durumunun yuz kati cok daha iyi olabilirdi. Dusunun cok fazla degil 30-40 sene once bu ulkede telefon baglatmak icin 6 ay beklerdiniz, buharli trenle seyahat edilirdi,tv yi 70 li yillarda ogrendi bu millet. Bizim afrikadaki sömuru ulkelerinden hic bir farkimizi birakmamislardi soylenecek cok sey var. Bir gun gercekler gun yuzune cikacak elbet. Bu yuzden abd F35 leri bedava verse almayacaksin biz abd den kurtulup onlarin udlerini bu ulkeden aytigimiz an bagimsizligimizi ilan edebiliriz.SU57 her anlamda cok daha iyi bir tercih ve gec kalinmis bir tercihtir.
  • 7 Yıl Önce

Cemşit

Su da alırız sukhoi de mikoyan da alırız uçururuz ne var baba bu milletin sehit leri boşuna sehit olmadı toprak, bayrak vermez bu millet çinden bile alırız ohhh şırdan gibi
  • 7 Yıl Önce

Bezoeker

"Tutumunu devam ettirirse" adam vermiycem diyor, eğitimde ki personeli ger gönderdi. Daha neyi bekliyorsunuz? "Pişman olduk dediğinizi yaptınız helâl olsun gelin uçaklarınızı alın" demelerini mi!?
  • 7 Yıl Önce

MUZAFFER TANDOĞAN

niye uçak alıyoruz.Milli savaş uçağımız TFX e ne oldu.Hani yakında hizmete girecekti.
  • 7 Yıl Önce

ahmet

bu uçak uçuyormu sayin putin ,,mal bu ya,hem mal hem hirsiz,hem katil
  • 7 Yıl Önce

Simitci Recep

F35 ile su57 arasında inanılmaz farklar var. Mesela f35 defransiyelli, su57 önden cekis, Birinin fren lambalari kirmizi, digeri turuncu......
  • 7 Yıl Önce

Osmanlı tokadı

F35 ile su57 arasında inanılmaz farklar var. Mesela f35 su57 'yi radarda görebiliyor ama su57 f35 i ancak burnunun dibine geldiğinde görüyor. Bu ne demek, yani adam seni görüp vuruyor ve sen ne olduğunu anlamazsın bile. Kendimizi boş yere kandırmayalım. F35 de Türkün de emeği var ve söke söke almalıyız f35 leri.
  • 7 Yıl Önce

Gazi

Ey emperyalizmin çakalları Suud Sisi Bedevi AB İsrail Moskof Kızıl çin Arabi Rumi farsı saldırısı CHPKKYPGPYDDHKPC USA derneği iyi dinle Ya Devlet başa ya kuzgun leşe Vatansa gerisi teferruat UNUTMA Kâfirler bakacağız başımızın çaresine tfx olur tfxs57 olur tfxs35 olur ama F35 olmaz UNUTMA yeşermez olmaz UNUTMA Azîz Necip Türk milleti Allah'a emanet olun zaferiniz mübarek olsun amin
  • 7 Yıl Önce

hmer

natonun fonksiyonu kalmamistir. sadece haydut ABD nin oyuncagi ve zulmunun arka bahcesi haline gelmis darbeci orguttur!
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23