• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'ABD ile İran savaşırsa biz de dahil oluruz'

Körfez'de ABD ile İran arasında gerilim bir yanda büyürken diğer yanda ise bölge ülkelerden arabuluculuk teklifleri geliyor. Irak Meclisi Güvenlik ve Savunma Komisyonu üyelerinden Kerim İlevi, ABD ile İran arasında olası bir savaş çıkması halinde savaşa dahil olacaklarını söyledi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsa Türk

O zaman Amerika niye şiirlerin ırakta iktidara gelmelirine müsaade etti. ŞU an baştakilerin çoğu şiiler. Ve Amerikan askeride orda. Müslümanlar ile oyun oynuyorlar bu ikili.
  • 7 Yıl Önce

MEŞE

EY IRAK YÖNETİMİ AMARİKA SADDAMI İRANLA ŞAVAŞTIRDI BİNLERCE İNSAN ŞEHİT OLDU ŞEHİT EDENLERDE MÜSLÜMAN AMARİKA DAHA SONRA SADDAMDA KİMYASAL SİLAH VAR DİYE DÜNYAYI KANDIRDI YANINA MÜSLÜMAN DEVETLERİ ASKERLERİNİDE ALDI IRAKI YERNEN BİR ETTİ AMBARGO UYGULADI UÇUSA YASAK BÖLGE İLAN ETTİ IRAKI İKİYE BÖLDÜ ARKASINDAN GENE MÜSLÜMAN ASKERLERİNİDE ALDI 36 DEV LETİN ASKERİ İLE IRAKA ÖLDÜRÜÇÜ DARBEYİ VURDU, IRAK HALKINI VE DÜNYAYI KANDIRDI HALA IRAKTA KANVE GÖZ YAŞI VAR , IRAK BÖLÜNDÜ SADDAM İDAM EDİLİNCE IRAKA ÖZGÜRLÜK GELDİMİ KANVE GÖZ YAŞI DİNDİMİ ASLADA DİNMEZ ,ŞİMDİ SIRA İRANDA , AMARİKANIN AMACI BAŞKA SAKIN AMARİKALILARIN TUZAGINA BİR DAHA DÜŞMEYİN KARDEŞ KANI DÖKMEYİN , BU SİZİN SONUNUZ OLUR , IRAKTA NEKADAR AMARİKALI ASKER VARSA IRAKTAN GİTMELERİNİ SÖYLEYİN, GİTSİNLER , İYİ DÜŞÜNÜN SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, VATANINI VE MİLLETİ SEVİYORSAN YAP .
  • 7 Yıl Önce

Fatih Yılmaz

Allah'ın varlığına iman etmedikçe hz Muhammede ümmet olmadıkça huzurumuzun bereletini bulmakta zorlanacağız.
  • 7 Yıl Önce

selim usta

show time
  • 7 Yıl Önce

Akil

Araplar anca akli başına geldi günay fonlar İran seni sag birakacak den Amerikan köpeği olduğun ilk başta seni öldürecek
  • 7 Yıl Önce

Eyman

Neyi saçmalıyor bu İlevi? Açıkça tarafını belli etmemekle ne denli kaypak olduğunu gösteriyor. Açık açık Amerika'ya 'defol git' demiyor, üstüne İran'ın saldırılarına atıfta bulunuyor, bu ve bunun gibi kaypakları karanlıklar saklayamayacak ve Amerika köpeği ile beraber yok olurlar, müslüman halkların tükürüğü onları boğar.
  • 7 Yıl Önce

Murat

Dikkat edkn abd size girmesin diyecektim ama abd bunlara zaten girmis
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23