• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK elebaşı Öcalan’ı siyasete sokmaya çalışıyorlar! İşte CHP’yi bunun için desteklediler

31 Mart seçimlerinde CHP’yi destekleyen HDP ve PKK’nın yayın organları, terör örgütü PKK’nın İmralı’daki elebaşı Abdullah Öcalan için yaptıkları haberlerle, sözde üçüncü yol söylemiyle birlikte Öcalan’ı meşrulaştırarak siyasete sokmaya çalışıyor.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Şükrü Karaalioğlu

SON 3 gündür HÜKÜMET Abd ve İmralı arasında bir tarfik var ve CHP bu işin başında yöentiyor elbette. Çünkü hükümet chp de o nerse o olur CHp istediği içinde de İmarlı ile görüşülüp Suriy'ye operasyon askıya alındı, Apo ise CHp sayesinde ABD İLE göştü
  • 7 Yıl Önce

Hadra

1) Bu Öcalanın Kalemi Kırılmadı mı? , 2) Suçlu değilse niçin Kalemi Kırıldı? ,3) Bu Meclis Neye Yarar ,Neden İdamını Uygulamaya Konulmuyor? 4) Bu Kişiye bakın Soyadı ''ÖC ALAN'' Yani Türk Milletinden ÖC ALIYOR! ve Türk Milleti Bunu İdam edemiyor? , 5) Şu Hale Bakın bir Kişi Bütün Dünyayı arkasına almış, İdamı Kesinleşip hakimler Heyetince Kalemi Kırılmış biri( Ermeni Şellefyan) Bir Devlet(Türkiye Cumhuriyeti Devleti) bununla Baş edemiyor?, Sahi Bu Devlet Nerde? O zaman adamı serbest bırakın gitsin kardeşim! Teröristlerle Vatanın, Milletin Bütünlüğü için Pazarlık mı Yapılır? a) Bunu meth eden ,savunan ,Propagandasını yapan kim veya kimler (Basın ve ya Grup vb) derhal yakalanmalı, gereği yapılmalı b) Devletin ,Vatanın ve Milletin Bölünmez Bütünlüğü söz konusu olduğunda hiç bir şey bulunmaz ve yok olmaya mahkumdur. AKSİ HALDE: ŞEHİTLERİN KANI HEPİMİZİ BOĞAR VE ALLAHA DA HESAP VEREMEYİZ!
  • 7 Yıl Önce

Adalet

Chp den giremezse akp den kesin girer.. Mektup göndermesine yada kardeşini tv ye çıkarmaya gerek kalmaz..
  • 7 Yıl Önce

Mustafa bayram

Seçimden önce abdullah öcalan mektubunu tınnamadılar izlemediler amerika ile suriye sınırında anlaşma olunca öcalan çözüm üretecekmiş hadi ordan hükümet aptal sen uyanıksın sonunuz yaklaşıyor
  • 7 Yıl Önce

mahmut demirkoll

EY PKK lılar=size biraz iltifat edeym.edepsizler.iblisin oyuncakları.densizler.soytarılar.haydutlar.kahbe alçak ahlaksızlarbeynamazlar.geri cekalılar..hileci ve sahtekarlar.adam kılığında çakalllar.adam(?)müsvedteleri.ayrılıkcı bölücü küstahlar....Ey HDP liler .sizede iltifat edeyimmi?.TKP/PKK uşakları,eşkiyaları..ar damarı çatlamış fitmebazlar..mankurtlar.omurgazızlar.muhteristler..siyasi ahlaksızlar.siyaset fahişeleri..vıcdansızlar.vıcdanını satanlar.ruh hastaları....ağzından salya akıtarak pkk borazanlığını yapan meczuplar.medya fareleri..milli devleti yıkmak isteyenler..vatansever gençliğimize el atmayın.TÜRK gençliği atasının yolundadır..sizler pkk nın uşağı maşası kölesisiniz.
  • 7 Yıl Önce

Muhammed

CHPKK,istanbul seçimi gecesi Abdullah Öcalan"ın mektubunu tüm TV kanallarından yayınlattı.Hatta kardeşi Osman ÖCALAN ile TRT de saatlerce proğram yapıldı.Ben o zaman şüphelenmiştim bu CHP den.
  • 7 Yıl Önce

Semih

Terörist başıyla mektuplaşın, kardeşini TRT'ye çıkarın, Sonra da CHP böyle CHP şöyle ...
  • 7 Yıl Önce

Mesut

Bitsin artık bu olay görüşülsün millette duysun ne diyor Apo herkes bilsin ondan sonra toplum karar versin Kürt sorunu neymiş anlayalım, işine geldi mi devlet görüşüyor işine gelmedi mi görüşmüyor yeter bu millete
  • 7 Yıl Önce

Dost

Ama CHP kürtlerin oylarını almak için her türlü takiyeyi yapıyor, kürtlere en çok zülm eden CHP değil mı?
  • 7 Yıl Önce

BİLAL

SEÇİMDE ÖCALAN VE DEMİRTAŞ TERS DÜŞTÜ.TAYYİP ÖCALANIN MEKTUBUNU OKUDU.BENCE KİMLER KİMLERLE YOL YÜRÜYOR BİDAHA DÜŞÜNÜN
  • 7 Yıl Önce

Komünist

Seçim öncesi öcalan mektubunu da chp yayınlatmıştı
  • 7 Yıl Önce

Ali KOÇ

HALK TV'de öcalan'ın kardeşini görmedik...
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23