• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Osmanlı'nın görüşü hakim olsaydı gezegen bu hale gelmezdi"

İnsanlığın dünyayı kaybetmek üzere olduğuna dikkat çeken yazar Alev Alatlı "Bu dünyaya Amerika'nın şedit dünya görüşü değil de Osmanlı'nın adaleti önceleyen muti dünya görüşü hakim olsaydı, gezegen bu hale gelmezdi." dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kemal arslandrdr

Osmanlı mafiş gardaş mafiş , yunan polatlıya kadr girmişti ne Osmanlısı, ne abdülü bacın anan hepsi tehliklede idi bunadın sen . Osmanlınız batsın sevdiğimizden de nefret ettireceksiniz .
  • 7 Yıl Önce

dede

ülke hızla dinsizleşiyor herşey serbest hale geldi ortada ne devlet ne hükümet ne yargı kaldı bir kişinin suçu değil bunlar hergün açız diye bağıran türk milletinin suçu. kalp ile severdi bu millet bir zamanlar şimdi mide ile seviyor ekmeği kim verirse ona meylediyor.
  • 7 Yıl Önce

Ahmet

Osmanlı insanlık yaptı Araptan ihanet gördü Ben o zaman anlamamıştım ama şimdi Suriyelileri görünce ne olduğunu anladım olayın
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23