• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alparslan Kuytul hakkında yeni iddianame!

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul hakkında, iki ayrı suç iddiasıyla yeni bir iddianame hazırlandı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir de şu var

türkiye gerçekleri ile uyuşmayan fidanlar dikmeye kalkışmak, alimlik değil ahmaklıktır.Kim neden ne amaç ile kısmına hiç dokunmaya gerek bile yok.şia, vehhabi, selefi vs vs. denemeleri..türkiyede ne ararsan var..ama tutmadı tutmaz..Allahın izni ile bu topraklar ehli sünnet vel cemaat itikadından ayrılmaz.Peygamber ve ashabına en fazla saygı duyulan ülke türkiyedir.Fetö münafıklık ile insan devşirmiştir.Bundan kelli hiç bir hizip bunu yapamaz.Bu millet o kadar da salak değil.Ancak her tür insanın bulunduğu coğrafyada, benzerler benzerlerini bulur, kümeleşir.Türkiye Şizofrenler cemaati, derneği, partisi kursak, (teknik istatiksel veri ) , türkiyenin % 5 i üye olabilir.Böyle de bereketli toprak.
  • 5 Yıl Önce

Samet

Devletimiz den Allah razı olsun. Çoluk çocuğumuz için büyük bir pisliği temizledi. Umarım ömrünü hapislerde geçirir. Yaptığı tam bir devlet düşmanlığı. Muhtemelen doğunun fetosu olarak yıllar sonra ortaya çıkacaktı. Ve insanları devlete karşı çok şiddetli şekilde kışkırtacaktı.
  • 5 Yıl Önce

hgy

ciamat. bu pisler, kendine neden bu kadar önem yüklüyor. kutsal kişi mi.
  • 5 Yıl Önce

Haksizlik karşısında susan dilsiz şeytandır .

Arkadaş rahat bırakın adamı bu adam İslamiyet'i Anlatayım dedi içeri girdi . Bu adamı görünce soruyorum kendime acaba müslüman miyim diye....
  • 5 Yıl Önce

Recep KORKUSUZ

Alparslan kuytul akıllı bir din adamı,tebliğci ve örnek bir insan değil.... Onunkisi tebliğ değil sataşmak... Akıllı ve bu memleketin insanı Türkiyenin nerelerden bu seviyelere geldiğini bilmesi lâzım ve bu imkânları en güzel ve örnek olabilecek biçimde değerlendirmesi gerekirken gençlerimizin gönül çoşkularını başka kanallara yönlendirmektedir... Eğer bu adam Yüksek okulu Türkiye'de okuyup,benim gibi polisle ,jandarma ile ,fakültenin dekanı ile BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜNÜ YAŞASAYDI ,Böyle aptal aptal çemkirmez .imkânları en nadide bir şekilde değerlendirirdi... Bu adam meydanı beleşe buldu,hazıra kondu.Adam gibi sıkıysa neden Türkiyede hem okuyup hem Türkiye gerçeklerini görme cesaaretini göstermeliydi... Şimdi dangalak dangalak konuşuyor.... Tabi ki cemaatin paraları ile ilgilenemiyor şimdi...Bi sen kaldıydın milletin ağzına etmeyen ve hemen iyiki devlet seni ENSELEDİ.. Güzel gönüllü ,fedAkar,coşkulu insanları kandıramadı.. Ulan fetö birtaraftan,Süleymancılar bir taraftan,Oktarcılar bir taraftan milletin ağzına ettiler... Bu haysiyetsiz adam Reise laf söyleyince kendini bir b.k zannetti...Be geri zekâlı dangalak didişecek bir it bulamadında milletin hizmetkârı olmak için çırpınan ,bu yolda gayret eden REİS İ mİ buldun bula bula be ahmak... Milleti söğüşleyecek fırsatı bulamaizden Razı değiliz...
  • 5 Yıl Önce

yusufiye

fetö her hizbi batırdı ey kuytul.hadi şimdi kurtulabilirsen kurtul.gitti kara sabanla sürülmüş, 100 yıllık anadolu büyüklüğündeki taşlı tarla.mezhebi meteryalleşmiş halka, mezhebsizlik ne alaka...her zindana giren yusuf olsaydı, beyin yiyen kargalar aç kalırdı.inni küntü mizzalimin.
  • 5 Yıl Önce

Selçuklu

Oldu oldu bizde inandık. Benide ladin'in sağ kolu yapacaktı fetocu polis nerde ise. Savcıda demedi poliseki ufak atda civcivlerde yesin ama hakim gerçekleri görene kadar 10 ay yattık terörist diye. Türkiyede hiç yahudi hristiyan terörist yok niye acaba? Dünyayı yoksa benmi bombalıyorum sürekli?
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23