• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darbenin arkasında bulunan ABD'den dikkat çeken "15 Temmuz" mesajı

15 Temmuz günü dut yemiş bülbül' gibi sesi çıkmayan darbenin arkasındaki ülke olan ABD'nün Dışişleri Bakanlığı, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin üçüncü yıl dönümüne ilişkin bir gün sonra zorlama bir açıklama yayımladı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ERKAN ERTAN

GÖZLERİM YAŞARDI, VAY BE, NE KADAR YANILMIŞIM, ÇOK UTANDIM , AMERİKA NE KADAR İYİ BİR İBNEYMİŞ MEĞER,
  • 5 Yıl Önce

Ziya

Hadi ordan it adam mi kandırıyorsun yemezler darbenin arkasındaki it şimdi cıkmış göz boyuyor eğer dürüst isen ver şarlatanı ozaman inanalım sana adam olduğuna
  • 5 Yıl Önce

ali ihsan

SAHİDEN AÇIKLAMADAKİ "....Bu başarısız darbe girişimi, demokrasinin korunması ve temel özgürlüklere saygı gösterilmesini sağlamak için gösterilen azim ve güvenceye dair kesin bir hatırlatma idi..." BU CÜMLE DARBEYİ ÖVMEK Mİ ? YOKSA YERMEK Mİ ? RESMEN DARBE GİRİŞİMİNİN HAKLI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR DARBECİLER. ALLAH MİLLETİMİZİ ve DEVLETİMİZİ İÇ ve DIŞ DÜŞMANLARDAN KORUSUN. AMİN
  • 5 Yıl Önce

Turgut

Turkiyeye destek veriyorsan, katil fetoyu ve katilleri etrafindaki turkiyeye ver.. obur turlu laf salatasi yapma.. InsaAllah Amerika, fetoyla birlikte nukleer bir saldirida yok olur..
  • 5 Yıl Önce

Kadir

Haberde elleri basindaki asker bir abd askeridir. Gercegini isteyen int bulur. Benim tek anlamadigim neden fetbull denen amerikan kopegini ve kalkismayi duzenleyen ortaklarini asagilayacak yada hainliklerin gorsellestirecek hibir afisin olmamasidir. 15 Temmuz sonrasi askerimizle ilgili afisler her kesimi rahatsiz etmistir.
  • 5 Yıl Önce

Hatice

Suc onda degil icimizdeki hainlerde kafir veya hacli isini yapiyor 15 temmuz 2016 da kaba kuvvetle basaramadi 3 sene sonra yerel secimlerde kismende olsa yalanlara kanan aptallarin oylariyla kendi destekledikleri adaylarla israilin arzu mevud tarafi vede konstantipolis isgal edildi maalesef bu yaziyi okuyanlar iyi dusunsunler ulkemizi ermenistan kurdistan turkiye bulgaria aksaraydan sonraki istanbulun anadolu yakasina kadar olan bolum turkiye trakya bolgesi bulgaria yani yunanistanin eski adi bu sekilde bolunecek simdilik bir belediye baskanligi demeyin baksaniza hapisteki katil tayyip beye ne diyor siz bize bir yaklasin biz size on yaklasiriz diyor obur taraftan sezai temelli denilen ajan biz arzu mevudu aldik gerisi size kaldi diyor israile secimden oncede biz ermenistan kurdustani istanbulu alacagiz demisti simdi bu kafirler bu ulkeyi savasmadan icimizdeki akilsizlar yuzunden kismen isgal etti bu tehlikeyi herkes gorsun o alni secdeli munafiklara ne diyelim yarin bir gun baslarindaki ortuyu almaya calisirlarsa ezanlarimizi sustururlarsa yillar once yapildigi gibi evlerde kuranlari okumayi ve namaz kilmayi yasaklarlarsa o zaman ne yapacaklar bunlar kurgu degil inanin bunlar 82 milyonun gozunun.icine baka baka yalan soyleyerek oyun icinde oyun kurarak kendi adamlarini belediye baskani yaptimi yapti bundan sonra o oy veren aptallar kendilerini nereye koyacaklar hani chp bu ulkeyi 90 yil once dusmandan kurtarmisti yalanci ahlaksizlar yalanci kafirler chp de ust duzey hic kimse kurtulus savasinda savasmadi anadolunun kinali kuzulari savasti onlar sehit ve gazi oldular bunlarda ganimetini yedi tum bu yaziyi okuyanlar bir kere daha dusunsunler bunlar saka degil gercek tabi ben vatanini sevenlere sesleniyorum gevseklik olmaz cunku bizim gidecek baska yerimiz yok
  • 5 Yıl Önce

Selâmi

KAHPE ABD. BİLGİSAYAR OYUNU ZANNETTİK DEYİP DALGA GEÇTİNİZ ŞİMDİ DE TAZİYE MESAJI. ULAN HİÇ Mİ KEMİK YOK VÜCUDUNUZDA BE.???
  • 5 Yıl Önce

Murat

Adamı. Öldür. Sonra. Da. Baș. Sağlığı. Dile. Dalga. Gecergigi. Durum
  • 5 Yıl Önce

Haktan

Sen ne o çocuğusun Amerika
  • 5 Yıl Önce

ahmet

eksik var... kucak dansi yaptigimiz partnerimiz fetö ile birlikte... demesi ve beceriksizluginden onu da kinamasi gerekirdi:)
  • 5 Yıl Önce

Sıradan vatandaş

40 yıldır beslediği büyüttüğü p.çlerine diyorki başarısız oldunuz emeklerimiz haram zıkkım olsun ...
  • 5 Yıl Önce

Bükücü

Ulan itler topoş P.çinin ne işi var o zaman yanınızda gönderin TC ye yalandan demeç vereninde ta A....... K....
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23