• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Netanyahu: Kısmi bir ateşkes-rehine anlaşması ihtimali geride kaldı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail basınına yaptığı açıklamada, Hamas ile kısmi bir ateşkes-rehine anlaşması ihtimalinin "geride kaldığını" belirtti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

eyüp

Yarabbi içimizde selahaddinler fatihler çıkarıp bu yahudi alçakların kökünü kazımayı nasip eyler inşallah kudusü İSLAM BAŞKENTİ EYLER İNŞALLAH hemde yakın yakında
  • 4 Ay Önce

Hakan TAŞÇI

Batının çifte standartı.Yüzsüzlüğü.Halkının Dünyanın gözünü boyamak için Hepsi FİLİSTİNİ TANIMA tiyatrosu oynuyor.terörist İsraile sıra Silah bomba lojistik desteği kesmeye askeri müdahaleye gelince eylem hareket ses yok.
  • 4 Ay Önce

Hakan TAŞÇI

Nerede Müslüman ülkeler? Filistini tanıyan ülkeler birleşip bir barış gücü oluşturup İsraile müdahale edilmiyor Filistin kurtarılıp özgürleştirilmiyor daha ne bekleniyor hiçbir insan kalmadan Filistin'i tanımışsın toprağı elden gitmiş FİLİSTİNİ tanımışsın neye yarar?BIRAKIN TİYATRO OYNAMAYI GÖZ BOYAMAYI
  • 4 Ay Önce

Hakan TAŞÇI

Netanyahu ve çetesinin gerçek yüzü abluka açlık bombardıman anneler çocuklar babalar Mazlum sivil filistinliler İsrail'in ve destekçisi ABD İngiltere Fransa Almanya'nın bombalarıyla uyguladıklarıabluka açlıkltan ölüyor öldürülüyor İran İsrail savaşı nedeniyle geri planda tutulmak isteniyor Filistin'de katliamı devam ediyor Bir an önce Filistin'e yardıma gidelim karadan havadan denizden.İSRAİL DURDURULMALI FİLİSTİN KURTARILMALI.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23