• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya böyle alçaklık görmedi! ABD'den skandal karar

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de acil ateşkes talep eden karar tasarısı ABD tarafından veto edildi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

ABD'NİN GERÇEK İNSANLIK ANLAYIŞI ÇOK DAHA NETLEŞİYOR, ABD GİBİ DEVLETLER İNSANİ YAŞATMA DEĞİL, ÖLDÜRME SAFINDA OLDUKLARI ARTIK TARTIŞMASIZ HAKİKİ BİR GERÇEKTİR, BU SEBEPLE GÜVENİLİR BİR DEVLET OLMAKTAN DA ÇIKMIŞTIR.
  • 6 Ay Önce

Hayro

Allah size bir kuzey güney Savaşı çıkartacak gazeteden kötü olacaksınız ve hepiniz gebereceksiniz! Allah belanızı versin katil hırsız ve tacizci domuz sürüsü!
  • 6 Ay Önce

Ahmet

O alçak ülkenin başkanına Eşbaşkan dostum Trump demiyor mu?
  • 6 Ay Önce

Batılezici

İtrail iti ABD... Siyonitlerle eş tuttuğum için köpeklere de hakaret oldu ya...
  • 6 Ay Önce

Salih

Yahudi siyonist pisliği dünyanın en soysuz alçak katıl namussuz irzduşmani mala çöken terör örgütü kuran ve yöneten terör devleti ABD Allah CC tezzamanda yahudi siyonist ABD ve destek veren kâfirleri bozguna uğratsin amin amin amin
  • 6 Ay Önce

Batılezici

İtrail iti ABD
  • 6 Ay Önce

Ers61

Türkiye de ABD'den pek geri kalmıyor. Soykırımcı İtrail'le Suriye ile ilgili teknik müzakereler yapıyor. Bugün bizzat millî savunma bakanı açıkladı. Büyük ihtimâlle, İtrail Suriye topraklarında kalıcı olacak. Türkiye ile bunun pazarlığı yapılıyor. Kalıbımı basarım, Pkk'nin silâh bırakması da bu hadiselerden bağımsız değildir. Her seçimde Akparti'yi desteklemiş biri olarak söylüyorum: Maalesef, hükûmet dürüst davranmıyor, bizi kandırıyor.Çok yakında kokusu çıkar.
  • 6 Ay Önce

Batılezici

Bre ahmak... Suriye'deki varlığımıza saldırıya karşı tedbir alınmasından neden rahatsız oluyorsun? Suriye'de ne işimiz var diyen devekuşu misali başını kuma mı gömüyorsun. Yoksa İsrail'in bilerek veya bilmeyerek (bilmeme görüntüsü vererek) saldırganlığına maruz kalıp buradan sadece siyasi rant için Devletimizi, askerimizi eleştirme alçaklığını yapan hainlere hizmet mi ediyorsun?

rabbim en kısa zamanda intikamlarını alsın

rabbim en kısa zamanda bu masumların itikamlarını alsın.
  • 6 Ay Önce

Yozgatli

Reis ne diyo?
  • 6 Ay Önce

murat

Ne oldu .ok mu şaşırdın Akit
  • 6 Ay Önce

saffet

soykırımı yapan amerika ve avrupadır niyetleri arap petrolünün kontrolünü tamamen ele almak için yapılan sissi oyunun parcası olan yahudiler sadece piyondur diye düşünüyorum
  • 6 Ay Önce

alp

İsrail'e bomba taşıyan terör destekçisi bir ülkeden ne beklenir ki.
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23