• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tavuk döner uyarısı! Uzman isim işaret etti: Salmonella nedir?

Son günlerde tavuk eti tüketimi sonucu ortaya çıkan gıda zehirlenmeleri, Salmonella bakterisi kaynaklı enfeksiyonları gündeme getirdi. Uzman o isimler hijyen kurallarının önleyici etkisine karşı mutlaka ellerinizi yıkayın diyor. O isim gıda zehirlenmelerinin önemli bir kısmının sebebinin Salmonella olduğunun farkında olmayız dedi! Bulaşıcı bir hastalık olan Salmonella hakkında her şey yazımızda.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Birisi..

Daha ömrümde hic tavuk döner almadim. Ac kaldim, yine de emedim veya gittim simit aldim, ekmek arasi kasar peynir yedim, biseyler atistirdim hatta yeri gelduli kuru ekmek yedim lakin yine almadim. Görünce zaten midem bulaniyor..
  • 8 Ay Önce

ata

tavuk gibi dayanıksız ve tehlikeli bir ürünün sabahtan akşama kadar ısı karşısında döndürülüp durması başlı başına felaket zaten, yani kalın hazırlanması yanlış, en fazla iki saatte bitecek tarzda olacak. ancak dönerimize el atmış alman ve amerikalı siyonistlere de bizim olan tatları yedirmememiz lazım... yoksa, köftede olduğu gibi ya çinden ya da maçinden gelir tröstler...
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23