• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oylama öncesi salon boşaltılacak! Karanlık Kurultay

CHP’nin 38’inci Olağan Kurultay’ında “oy karşılığı delegelere nakit para, lüks telefonlar, ballı koltuklar dağıtarak genel başkanın devrilmesi” ile ilgili iddialar üzerine başlatılan soruşturmanın ardından kongre kararı alan CHP yönetimi, yine sandığa gölge düşürdü. CHP’nin emanetçi başkanı Özgür Özel’in, ‘herkese açık’ dediği kurultay salonu ‘karanlık’ geçecek. Bin 400 delege ve 700 onur kurulu üyesi olmasına rağmen sadece bin 600 kişilik bir salonun tutulmasına tepki gösteren muhalifler, oylama öncesi salonun boşaltılacağını belirttiler.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

vatandaş

Milli güvenlik sorunu İngiliz alman vs Avrupalıdan yardım isteyen lgbt destekçisi çeşitli uluslarası örgütlerle içli dışlı olmuş bir parti her tür durum oluyor bu partinin acilen kapatılması veya kayyuma devredilip rehabilite edilmesi gerekiyor.
  • 8 Ay Önce

Asena

Ben CHP'ye çaycı olursam çalmayacağım. ;)
  • 8 Ay Önce

Özgür özel sokak olaylarında hesap versin

Ee şimdi herşey bittimi özgür başkan olacak polis taşlatan özgüre devlet hesap soramayacak mı yakıp yıktıran adamın yanına kar mı kalacak yaptıkları bumu yani.
  • 8 Ay Önce

İş ak partiye kaldı reisin dediği gibi

Ülkeye yerli milli bir muhalefetin kazandırılması elzemdir.
  • 8 Ay Önce

Siha Sezgin den Ekrem itirafı

Sezgin Tanrıkulu halk tv de itiraf etti Ekrem İmamoğlunu kurtarmak için partide seçim kurduk bundan daha iyi sivil itaatsizlik eylemi olamaz dı dedi.
  • 8 Ay Önce

Deli İbo

Demekki gene nostalji yapacaklar. Milli Şefleri İnönü, açık oy gizli tasnif yapmıştı ya, bunlarda karanlıkta oy, karanlıkta sayım yapıp Tipitip Özgür'ün istediği "Evet" sayısını belirleyecekler.
  • 8 Ay Önce

Ekremi chp başkanı yapın eğer samimiyseniz

Hani Ekrem için ülkeyi yakıp yıkıyorlarda Ekremi neden chp başkanı yapmıyorlar.
  • 8 Ay Önce

Dikkatle izliyoruz

Özgür özel hızlıca olağanüstü kurultay kararı alıp kimsenin aday olmasına fırsat vermeden şaibeli kurultayın delege yapısını değiştirmeden tek adaylık la kendisini başkan seçtirmek istiyor. İşte chp işi kurultay.
  • 8 Ay Önce

Atatürkçü Chp seçmenleri

Chp bu haliyle bitmiştir daha yerli milli toplumsal bir alternatif parti kurulması gerek.
  • 8 Ay Önce

İnvisible

CHP Türkiye'nin değil, İsrail in partisidir.. gidip orada siyaset yapmaları gerekir. Çünkü kardeşleri orada..
  • 8 Ay Önce

vedat

size ekmek çıkmayacak burdan :)
  • 8 Ay Önce

OMUT

HAHAHA BU CHP NIN KÜKLERİNDE OYUNLAR BİTMEZ , BUNLARDA OYUN SANARYO ÇOK , AMA YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR DA KALMİYOR . BU ZİHNİYET MASON LOCALARI VE İNGİLİZ LER YARDINLQRI YETMİYOR. İMANLI İNSANLAR İÇİN ŞEYTANIN HİLE VE TUZAKLARI ÇOK BASİT . BU EMANETÇİ BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL. HEM ÖZGÜR DEYİL HEM ÖZEL DEYİL ????????????????
  • 8 Ay Önce

Bu kurultaya karanlık diyenin

Bu kurultaya utanmadan karanlık diyenin beyni karanlıktır.
  • 8 Ay Önce

Karanlık ise

Ortada gerçekten bir karanlık varsa bize, ama eğer karanlık yoksa ve karanlıkmış gibi göstermeye çalışıyorsanız da alayınıza girsin bu kurultay.
  • 8 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

Kendileriçalıpkendilerioynuyorlar
  • 8 Ay Önce

Acik oy, gizli sayim. Kamu parasiyla delege avi

Tipik fasist chp
  • 8 Ay Önce

len

Dingil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23