• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında “Rahmetli Atatürk” polemiği! Güler misin ağlar mısın?

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk'e 'rahmetli' denmesi üzerine, "Atatürk'e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. Atatürk daima yaşıyor." ifadelerini kullandı. Sevinç'in bu sözleri konuklar arasında şaşkınlığa sebep oldu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kel

çok sayın Ulu Önder beyefendi hazretlerinin cenaze namazından sonra oradakiler hoca ya: hocam abdest de almamıştık amma. hoca der: kim abdestliydi ki?
  • 2 Yıl Önce

Öner

Seçilme yaşı 30 seçme yaşı 25'eyükseltilmeli bindiği otobüste tramvayda koltuğa gittiği parkta ağaca banka okulda sıralara duvarlara adını yazan küfürlü sözler yazan şahsi olgunluğa milli vatani hassasiyeti erişmemiş ama oy kullanıp ülkenin kaderini değiştiriyor. Bu sistem değişmeli eskisi gibi yaş sınırı geri gelmeli.
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Senin dediğin olsun tamam rahmetli değil ama Öldü da öldü hala anlamadınızmı
  • 2 Yıl Önce

Aşağı çekmeyin

Tamam. O halde kimse rahmet dilememeli. Anıtkabirde yatan kim olabilir acaba? Beyler! Bu işi bu kadar aşağılara çekmeyin.
  • 2 Yıl Önce

göktürk

Tipik bir ilkokul çocuğu düşüncesi
  • 2 Yıl Önce

Şaban sevinç milli güvenlik sorunu haline geldi

Adamın yüzüne sen yalancısın diyorlar yine de piyasa da yok artık. Hee en son yalanında jakuzi yalanıyla bir hanımefendinin medyada linç edilmesine sebep oldu.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23