• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem derebeyi gibi

Sütre gerisinden CHP’yi dizayn etmeyi sürdüren İmamoğlu, KemalKılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İzgezdi’yi saf dışı bırakmak için harekete geçti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nur

Ruh hastası yakında kendini peygamber ilan eder !. O' ne demek bir elime güneşi bir elime ayı alırım demek bu ne cehalet bu ne sığlık sen kimsin ya ilah ilan et kendini bir o kusur kaldı aklın başındamı bayım Allahtan korkmazmısın sen
  • 3 Yıl Önce

099

Ahmaklar aptallar salaklar olmasa kurnazlar çakallar sırtlanlar neyle doyacaklar. diye bir tabir varmiydi ???
  • 3 Yıl Önce

TATAR RAMAZAN

BULUNMAMIŞ HİNT KUMAŞI SANKİ,SAYIN CHP LİLER İÇİNİZDE BOĞAZİÇİLİ O KADAR ÇOK ARKADAŞ TANIYORUM Kİ AKLI BAŞINDA,KAFASI ZEHİR GİBİ ÇALIŞAN YAHU BU ATATÜRKÜMÜZÜN KURDUĞU PARTİYE BİR ADAM BULUNDA ADAM GİBİ BİR MUHALEFET ÇIKSIN YAA BEN YILLARDIR ÜZÜLÜYORUM,NERDE LPGT SEMPAZİTANI VARSA,NERDE TECAVÜZCÜ VARSA,NERDE YOLSUZLUK YAPAN VARSA,NERDE PKK LI BESLEYEN VARSA,NERDE GEÇMİŞİNE ÖZELLİKLE İSLAM DÜŞMANLIĞI VARSA (BUNA BAŞÖRTÜSÜ MİLLİDEĞERLER NE VARSA EKLEYEBİLİRİZ.) BAŞA GETİRİYORUZ YAA ÇOK ÜZÜLÜYORUM LÜTFEN AKILLI ZEHİR GİBİ BİRİNİ BULALIM YOKSA BU CHP MİZ KIYAMETE KADAR İKTİDAR OLAMAZ BENDEN SÖYLEMESİ.
  • 3 Yıl Önce

Kibir abidesi

İbb Ekrem İstanbul belediye başkanı bir eline ayı bir eline güneşi alır diyor yapraklar beni alkışlıyor diyor tatil bana yakışıyor diyor türbeye tekme atıyor ee yuh artık bune kibir kardeşim yakında mehdiyim derse şaşmam.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23