• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beyoğlu'nda dehşet gecesi

Beyoğlu'nda, psikolojik rahatsızlıklarından ötürü hastanede tedavi gördüğü belirtilen Mehmet B, kısa bir süre sonra eşi Şerife B'yi silahla vurdu.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uğur

Muhtemelen kadının zengin laikçi cazibeli zampara patronu veya iş arkadaşı kadını ayartıp psikolojisini bozmuştur, o da kocasını hor görüp onun psikolojisini bozmuştur, sonra adam terapist veya psikiyatrist ile sözde tedaviye başlamıştır, sonra belki zengin veya üst-orta gelirli erkek terapist de adamın karısını sözde karizmasıyla cezbederek işleri daha da bozmuştur.
  • 3 Yıl Önce

Ahmet

Ne kadar Psikopat manyak ruh hastası varsa dışarıda Akıl hastaneleri yalandan 3-5 gün tedavi ediyo gibi yapıp ilacı basıp sakinleştiriyo Bunlar dışarı çıkınca ilaçlarını da almıyorlar işte netice
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23