• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu kez Hazine devrede! Hükümetten konut fiyatlarını düşürecek hamle

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, arzın artırılarak vatandaşın konuta ulaşımının kolaylaşması ve kiraları düşürmek için Hazine arazilerini imara açacaklarını söyledi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fikir iyi de

Niyet ...
  • 3 Yıl Önce

Divane

Yahu herkes ev sahibi olamaz bu dünyada hiç bir ülkede yok. Ama kiraların kontrol altinda olması gerek. Hollanda modeli bu konuda en iyi çözüm. Ama sistemi öğrenmeye gelen ekipler işini yapmak yerine bizim buralardan öğrenecek şeyimiz yok deyip gidiyorlar. Eğitim konusundada ayni oldu nitekim. Oysa hollanda da eğitimde hic bir zaman geç olmaz. Genç okulu bırakır iş dünyasının zorluğunu görür tekrar döner. En düşük ota dereceli okulla başlar universiteyi bitirebilir. Bu tamamen öğrencinin motivasyonuna bağlı. Meslek ve yuksek meslek okulları daha revaçta. Kısa yolda işinin ehli insanlar yetişir. Temizlik işi icin bile sertifika gerekir, gerisini siz düşünün.
  • 3 Yıl Önce

Çok yazık

Hazine arazilerine dokunmayın, şehir içinde kalmış ve belediyelerin imar vermediği alanlara odaklanın...hazır olanı kullanmayın..
  • 3 Yıl Önce

bahauddin

Bu iş müteahhitlerle çözülmez. Bu ciğeri kediye teslim etmekle aynı.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa ege

Bu çözüm olmaz....hiç evi olmayanlara ücretsiz arsa tahsis edilsin. Belirlenen plana göre isteyen evini özel kredilerle yaptırsın.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23